Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.96.184 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
430 berichten.
Cor Stoffelsma uit Franeker heeft geschreven op 30 april 2021:
Prima geregeld. Ze doen wat ze afspreken tegen een redelijk tarief. Wij zijn verhuisd van Hoorn naar Franeker. Onze spullen hebben 4 maanden in de opslag gestaan en konden daarna in het nieuwe huis. Wij zijn tevreden over Ooms verhuizingen.
Rob uit Venhuizen heeft geschreven op 29 april 2021:
Wederom een zeer positieve ervaring. Het offertetraject was snel, met een duidelijke uitleg over de meerkosten die worden veroorzaakt door de ongunstige ligging van onze oude (boven)woning. De verhuizing zelf is zeer netjes uitgevoerd, alles meteen op de kamer waar het was bedoeld. Kortom, zeer tevreden.
F. Holtkamp uit Baarn heeft geschreven op 29 april 2021:
Bert Ooms heeft mijn verhuizing van Blokker naar Baarn geregeld. Ik was door ziekte niet in staat bij de verhuizing aanwezig te zijn maar de mannen van Ooms hebben alles ingepakt en de volgende dag mijn spullen afgeleverd in Baarn. Perfect geregeld tot volle tevredenheid.
Piet van Kranenburg / Lida Verkleij uit Hoorn heeft geschreven op 28 april 2021:
Verhuizing binnen Hoorn, verdeeld over 2 ochtenden. Prima verlopen, gezellige & bere sterke mannen, flexibel bij wensen, kortom we zijn heel tevreden. We raden Bert Ooms zeer sterk aan, dit was de 3e kaar dat we ons door Ooms lieten verhuizen.
Ursem uit Hoorn heeft geschreven op 28 april 2021:
Helemaal tevreden met de verhuizing, alles op redelijk korte termijn kunnen regelen qua datum van verhuizen en het brengen van de dozen. In 2 dagdelen geregeld, een middag en een uurtje de volgende dag laden, en om iets na 2 uur op t nieuwe adres weer klaar. Helemaal Top.
Mevr. J Hendriks uit Hoogeveen heeft geschreven op 28 april 2021:
De verhuizing van Purmerend naar Hoogeveen is prima verlopen. Alles verliep rustig en netjes.
Sandra Schaart uit Hem heeft geschreven op 28 april 2021:
Hartstikke tevreden verhuizing ging super snel.Zijn erg beleefd en vakkundig. Als we weer gaan verhuizen weet ik wie ik moet bellen !!
Rein de Hart uit Hoogkarspel heeft geschreven op 28 april 2021:
Dit was de 2e keer dat ik met de hulp van Bert Ooms ben gaan verhuizen. Net als de vorige keer van A tot Z alles goed geregeld.
J. Schurink uit Zuidoostbeemster heeft geschreven op 27 april 2021:
Verhuizing ander half jaar geleden, de opslag en de verhuizing naar ons nieuwe huis zijn allemaal naar wens verlopen, top. Een prestatie van de mannen was het naar de verdieping brengen, buiten om, van een grote kast op bezoek van mijn echtgenote.
Chander uit Hoorn nh heeft geschreven op 27 april 2021:
Op 1 maart kwamen ze om 08.00 uur en 14.00 waren zij al klaar. Heel netjes, snel, en dat voor een relatief goedkope prijs. Waren alleen vergeten wasmachine aan te sluiten. Wij danken firma Ooms voor hun goede hulp en service.
Els Jonkman uit Enkhuizen heeft geschreven op 27 april 2021:
Onlangs verhuisd van Grootebroek naar Enkhuizen. Wederom een positieve ervaring geweest, want dit was inmiddels al de 3e keer ( in 40 jaar) dat we verhuisd zijn ( de grote meubels) met hulp van Ooms en dat zegt genoeg! Goede en vriendelijke verhuizers, prima service!
Hans Bevelander uit Hoorn heeft geschreven op 27 april 2021:
Alles was goed geregeld, de mannen stonden op tijd voor de deur, er werd zorgvuldig met de meubels om gegaan. Alle afspraken keurig nagekomen. Verhuizen was een plezier met de mannen van Ooms. Zou bijna weer gaan verhuizen om weer zo'n gezellige dag te hebben.
Rorije Henk uit Purmerend heeft geschreven op 27 april 2021:
Ben heel erg tevreden hoe het allemaal gegaan is. De verhuizing ging heel vlot en werd heel professioneel gedaan. Hoefden nergens naar om te kijken en alles werd met grote zorg behandeld. Ook de verhuizers waren heel vriendelijk en niks was hun teveel. Kan Bert Ooms Verhuizingen aan iedereen aanbevelen.
Susan Beers uit Hoorn heeft geschreven op 12 maart 2021:
Verhuizing was top geregeld. Team stond op tijd op de stoep. Tijdens de verhuizing wordt er zorgvuldig met de spullen omgegaan. Het was zeer fijn om zo te verhuizen. Een aanrader!
Wilfred Bandt uit Purmerend heeft geschreven op 10 maart 2021:
De verhuizing is prima en vlot verlopen naar alle tevredenheid tegen een goede prijs. Afspraken allemaal nagekomen. Een aanrader om dit bedrijf in te huren!
Lisa uit Enkhuizen heeft geschreven op 9 maart 2021:
Wij gingen van venhuizen naar enkhuizen en het team stond keurig op tijd op de stoep. Piano, tuinbank, grote kasten, niks wat te gek. Ze werken snel, zorgvuldig en het was ook nog eens een gezellige dag. Ik zou jullie zo weer vragen, echt fantastisch. We voelden ons echt ontzorgd en de communicatie was ook zeer prettig en volledig. Echt een aanrader!
Fred Bouwman uit Bergen (NH) heeft geschreven op 16 februari 2021:
Wij zijn in januari 2021 verhuisd van Monnickendam naar Bergen. We hebben een verhuisbedrijf ingehuurd uitsluitend voor de grote en zware spullen. Dozen en kleingoed hadden we zelf al overgebracht. De dag van de verhuizing verliep ontspannen. Om half 8 kwam Kees en de andere mannen en om half 1 stond alles op z’n plaats. En ook de kosten waren niet buitensporig hoog. Al met al: we kunnen deze verhuizer zeker aanbevelen!
Gert groot uit Hoorn heeft geschreven op 15 februari 2021:
Fantastisch zoals deze mensen ons hebben verhuist van Berkhout naar HOORN,rustig en met een goed humeur klasse firma Ooms. Een bedrijf die voor iedereen is aantebevelen. Bedankt namens de familie Groot.
van Klaveren uit Bergen heeft geschreven op 15 februari 2021:
Wij zijn al 2x eerder verhuisd met de firma Ooms. En dat is niet voor niets. Enorme goed team verhuizers. Snel, vriendelijk, efficient en ook leuk met elkaar. Er wordt goed gecommuniceerd en alle afspraken klopten. Wij zijn wederom weer uitermate tevreden.
Ton Pouleijn uit Volendam heeft geschreven op 15 februari 2021:
Wij hebben geen spijt van onze keuze. Keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Bedankt voor de goede zorg.