Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.180.226 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
414 berichten.
Fred Bouwman uit Bergen (NH) heeft geschreven op 16 februari 2021:
Wij zijn in januari 2021 verhuisd van Monnickendam naar Bergen. We hebben een verhuisbedrijf ingehuurd uitsluitend voor de grote en zware spullen. Dozen en kleingoed hadden we zelf al overgebracht. De dag van de verhuizing verliep ontspannen. Om half 8 kwam Kees en de andere mannen en om half 1 stond alles op z’n plaats. En ook de kosten waren niet buitensporig hoog. Al met al: we kunnen deze verhuizer zeker aanbevelen!
Gert groot uit Hoorn heeft geschreven op 15 februari 2021:
Fantastisch zoals deze mensen ons hebben verhuist van Berkhout naar HOORN,rustig en met een goed humeur klasse firma Ooms. Een bedrijf die voor iedereen is aantebevelen. Bedankt namens de familie Groot.
van Klaveren uit Bergen heeft geschreven op 15 februari 2021:
Wij zijn al 2x eerder verhuisd met de firma Ooms. En dat is niet voor niets. Enorme goed team verhuizers. Snel, vriendelijk, efficient en ook leuk met elkaar. Er wordt goed gecommuniceerd en alle afspraken klopten. Wij zijn wederom weer uitermate tevreden.
Ton Pouleijn uit Volendam heeft geschreven op 15 februari 2021:
Wij hebben geen spijt van onze keuze. Keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Bedankt voor de goede zorg.
Walter E uit Purmerend heeft geschreven op 4 februari 2021:
goede en duidelijke afspraken en goed en hardwerkend verhuisteam. Alles verliep gladjes. Fijne verhuisfirma en aanrader
Wieteke Beijer uit Hoorn heeft geschreven op 3 februari 2021:
Fantastische ervaring! Vlot, zorgvuldig en duidelijk in de communicatie. Ze nemen echt het werk voor je uit handen. Ik ga het nooit meer anders doen! Bedankt Bert Ooms Verhuizingen.
Anneke van Straaten uit Hoogkarspel heeft geschreven op 3 februari 2021:
Wij hebben een zeer goede ervaring met jullie verhuizers: Zeer ervaren, aardig, super en ook nog voorzichtig met onze spullen. We waren er echt heel erg blij mee! Iedereen die het wil horen vertellen we hierover.
Erik Joosse uit Hoorn heeft geschreven op 3 februari 2021:
Beleefd in omgang en hulpvaardig Vlot en voorzichtig in uitvoering Prima ervaring
Hijman De Jonge Takken uit Hoorn heeft geschreven op 3 februari 2021:
Ook wij bevelen " Bert Ooms " aan ! Tijd van ja en nee was alles uit huis en stond weer in ons nieuwe huis . Ervaren mensen , die ook nog even de bedden in elkaar zetten , en wat hadden ze allemaal een goed humeur . Klasse !!! Bedankt mannen 👍
Reinder Rodenhuis uit Enkhuizen heeft geschreven op 3 februari 2021:
De verhuizing is prima geregeld en verlopen. Alles is gelopen zoals vooraf afgesproken.
Fam.blaak uit Enkhuizen heeft geschreven op 3 februari 2021:
Dit verhuisbedrijf is een aanrader alles is zeer goed geregeld en er wordt met je meegedacht. En belangrijk de afspraken worden ook waargemaakt.
Marcella uit Zwaag heeft geschreven op 3 februari 2021:
Als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf kan ik je Bert Ooms verhuizingen zeker aanbevelen! Voor mij voor het eerst dat ik een verhuisbedrijf heb ingeschakeld. En uiteindelijk maar goed ook, want helaas kreeg ik een paar dagen voor de verhuis datum Corona. Maar alles is evengoed geregeld en goed gekomen en de verhuizing is evengoed door gegaan, door de flexibiliteit en hulp van Bert Ooms verhuizingen. Nogmaals dank!
J Schermer uit Hoorn heeft geschreven op 2 februari 2021:
Prima ervaring kan het iedereen aanraden
Erik IJskes uit Zwaag heeft geschreven op 2 februari 2021:
Onze verhuizing is perfect en uitermate vlot verlopen. Veel vlotter dan wij hadden verwacht, vriendelijke mensen. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
Fam. van der Made uit Westwoud heeft geschreven op 2 februari 2021:
21 december verhuist met Bert Ooms. Met vier man zeer snel en netjes de auto ingepakt. Moesten een zeer zware granieten eettafel verhuizen en zonder probleem in en uit de auto. Zeer hulpvaardig met alles op de juiste plaats zetten en in elkaar zetten. Altijd zelf verhuist maar laten doen zeer goed bevallen.
J.j schoenmaker uit Hoorn heeft geschreven op 2 februari 2021:
In een woord geweldig, iedereen die gaat verhuizen ga naar Bert Ooms.
Jan Sijm. uit Hoorn heeft geschreven op 13 november 2020:
Onvoorstelbaar. Zo netjes, zo snel, en dat voor een goedkope prijs. Voor het eerst het met een verhuis bedrijf laten doen. Doe het nu dus nooit meer zelf. Firma ooms heel veel dank. Gr
Gert van Bruinessen uit Berkhout heeft geschreven op 13 november 2020:
Voor het eerst een verhuisbedrijf ingeschakeld en dat kan ik iedereen aanbevelen. Wat geeft dat een rust en de medewerkers van Bert Ooms hebben in onze ogen een geweldige job gedaan. Geen enkele schade en lekker veel verhuisdozen ter beschikking gekregen, echt ik kan iedereen Bert Ooms aanbevelen.
D. Sierkstra uit Hoorn heeft geschreven op 12 november 2020:
Alles prima geregeld. Vanaf meedenken over verhuizing, aanleveren nieuwe verhuisdozen, ontruimen oude woning en plaatsen in nieuwe woning was het een zorgeloos gebeuren. Toppers!!
Henk Siepe uit Hoorn heeft geschreven op 12 november 2020:
Prima verzorging en meedenken. Als iemand een verhuizer zoekt weet ik een goede.