Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.203.225.78 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
274 berichten.
Henry en Danielle uit Zwaag schreef op 9 december 2018:
Afgelopen vrijdag heeft Bert Ooms ons geholpen bij de verhuizing We kunnen alleen maar positief zijn, hele leuke en aardige verhuizers Ze waren heel professioneel en gingen voorzichtig om met onze meubels, ik hoefde niet bang te zijn voor mijn nieuwe vloer. Knap om te zien dat zelfs grote en zware meubels zonder enige moeite onze woning binnen kwamen Een paar kleine achtergebleven dingetjes werden zonder probleem alsnog meegenomen en niet berekend in de offerte We zijn heel blij met de hulp die we hebben gekregen en bevelen Bert Ooms zeker aan!
L.vd Meer uit Huizen schreef op 30 november 2018:
Verhuisd van Hoorn naar Huizen. Verhuizing verliep perfect. Met drie man sterk was de klus snel geklaard. Lampen van het plafond afhalen, geen probleem. Kortom alle lof. Vakwerk! Ik zal Bert Ooms zeker aanbevelen.
Gerard Lotte uit Purmerend schreef op 30 november 2018:
De verhuizers van Ooms zijn vakmensen, halen bedden en tafels uit elkaar en worden weer perfect in elkaar gezet.Klasse en nog bedankt.
Fam Wardenaar uit Purmerend schreef op 29 november 2018:
op 8 november verhuisd binnen Purmerend zijn erg tevreden de verhuizing is zeer vlot gegaan en de linnenkasten stonden zeer vlug weer in elkaar top.werk geleverd.
Marianne Peeters uit Leersum schreef op 27 november 2018:
Begin november verhuisd van Amsterdam naar Leersum .Contacten waren zeer goed en snel beantwoord.Op tijd de verhuisdozen enz. in huis. Op de verhuisdag zelf alles meer dan goed geregeld. Drie man sterk, harde werkers en voorzichtig. Echt alles klasse geregeld!
Fam. Sleven-Helderop uit Den Helder schreef op 26 november 2018:
Onze verhuizing van Purmerend naar Den Helder is echt zonder problemen verlopen. De heren van Bert Ooms hebben geweldig werk verricht, hadden inzicht, waren accuraat. En niets was hun teveel. Ze toonden veel begrip, kortom, top! Bert Ooms kunnen we aan een ieder aanbevelen. Wij waren onder de indruk. Bij deze alsnog dank.
Familie Nachbar uit Alkmaar schreef op 14 november 2018:
Op 24 oktober verhuisd van De Goorn naar Alkmaar. Ooms kwam met vier man sterk. In 2,5 uur huis leeg en verhuiswagen vol. In Alkmaar in dezelfde tijd verhuiswagen leeg en huis vol. Ooms is een relaxte verhuizer. Goed op elkaar ingespeeld team. Over anderhalf jaar gaan we weer verhuizen. Wij hoeven dan niet na te denken wie wij vragen.
Fam. Mijdam uit Sijbekarspel schreef op 13 november 2018:
Wij zijn door de firma Ooms in oktober verhuist van Hoorn naar Sijbekarspel. Prima voor elkaar, juiste maat auto en een zeer plezierige team verhuizers. onze complimenten. Wij zullen jullie aanbevelen
C.Fijma uit Enkhuizen schreef op 12 november 2018:
Prima verhuizers
van A van Veldhoven uit Purmerend schreef op 10 november 2018:
Ze hebben mij verhuist op 18 oktober het was prima geregeld goede service en snel heel erg bedankt ik zal het aan iedereen aanraden
Schaefers uit Surhuizum schreef op 10 november 2018:
De firma Ooms heeft ons begin oktober 2018 voor een schappelijke prijs verhuisd van Westbeemster naar Friesland. Een prettige, meedenkende ploeg verhuizers.Ook hebben ze op afstand, dus adhv foto's en Google, een juiste inschatting gemaakt van de maat verhuisauto die het nieuwe huis kon bereiken over een landweg.
Fam. Kan uit Purmerend schreef op 2 november 2018:
Op vrijdag 29 september vond onze verhuizing binnen Purmerend plaats. Wij zijn zeer te spreken over de service en het meedenken van de verhuizers. Nogmaals onze dank!
W.D. Fons uit Vaassen schreef op 11 oktober 2018:
Vlotte verhuizing; fijne meedenkende verhuizers!
B.Ezerman uit Hoorn schreef op 9 oktober 2018:
De verhuizing , afstand 500 M ging vlot. Aardige verhuizers. Ze hielpen ons bij de inrichting. Wij zijn zeer tevreden. Wat moeten wij met de lege verhuisdozen doen die nog op het oude adres staan?
S.R.G.M Hiemstra uit Amsterdam schreef op 9 oktober 2018:
De firma Ooms heeft ons op 14.09.2018 verhuisd van Zuidoostbeemster naar Amsterdam. Zij hebben ons zeer efficient verhuisd. wij hadden alles in bubbeltjespapier ingepakt. De prijs/ kwaliteit is uitstekend. de medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. Ik kan de firma Ooms zeer aanbevelen. S.R.G.M Hiemstra.
Stéphane Hiemstra uit Amsterdam schreef op 9 oktober 2018:
De firma Ooms heeft ons op 14 October 2018 vanuit ZuidoostBeemster naar Amsterdam. Wij hadden alles zorgvuldig ingepakt (bubbeltjespapier). De firma Ooms werken uiterst efficient. Ideale prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen. Wij kunnen de firma Ooms beslist aanbevelen.
lydia van dinteren uit purmerend schreef op 9 oktober 2018:
ooms heeft ons voor de tweede keer verhuisd en weer heel erg goed bevallen.de mannen gaan meteen aan het werk en keurig alles ingepakt wat stuk kan gaan.en alles weer in elkaar gezet en op zijn plaats gezet.en vragen nog of het goed staat want dan kunnen ze het nog veranderen dit is gewoon vakwerk alleen maar goeds over bert ooms lydia
Stéphane Hiemstra uit Amsterdam schreef op 9 oktober 2018:
Ooms Verhuizingen hebben ons op 14 October 2018 verhuisd van Zuidoostbeemster naar Amsterdam. Wij hadden alles reeds zorgvuldig ingepakt. Zij hebben alles efficient getransporteerd naar ons nieuwe adres in Amsterdam. De firma Ooms kunnen wij beslist aanbevelen. Goede verhouding Kosten/Product. Met vriendelijke groet. S.R.G.M. Hiemstra.
Mw. de Vries uit Purmerend schreef op 20 september 2018:
We zijn zeer tevreden over de mannen. Alles keurig en vlot ingepakt. De bedden stonden weer klaar om opgemaakt te worden voor we het wisten. We zullen andere mensen dit bedrijf zeker aanraden.
Judith Laan-Spieker uit WAARLAND schreef op 15 september 2018:
Prima verhuisbedrijf! Zeer vriendelijke verhuizers die snel, accuraat en met zorg de verhuizing hebben gedaan. Ik ben blij dat ik jullie gekozen heb!