Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.81.68.240 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
214 berichten.
Anita Guth uit Haarlem/Enkhuizen schreef op 20 april 2018:
Al eerder had ik de ervaring dat je bij Ooms snel een datum kunt plannen, zelfs aan het eind van de maand. Ondanks de trage toestemming van de Gemeente Haarlem voor het pllaatsen van de lift verliep de communicatie hierover goed. Verder prima werk door aardige mannen. Anita Guth
Alie en Wim Zuiderveen uit Hoorn schreef op 20 april 2018:
Wij zijn binnen Hoorn verhuisd door medewerkers van Bert Ooms en wij zijn uitermate tevreden over het gehele gebeuren. Vanaf de offerte is alles prima verlopen en wij kunnen met heel ons hart zeggen, klasse geregeld en wij kunnen iedereen aanraden om zich door Ooms verhuizingen te laten verhuizen. Alie en Wim Zuiderveen.
Sjaak van Diepen uit Hoorn schreef op 20 april 2018:
Zeer tevreden over Bert Ooms.Alles keurig en vakkundig verhuisd van mijn oude woning naar mijn nieuwe woning.Ik raad iedereen Bert Ooms verhuizingen aan.
Fam. Hoffer uit Hoogkarspel schreef op 9 april 2018:
22 Maart heeft Ooms ons verhuisd. Om 7.30 uur begonnen met inladen, om 12 uur alles verhuisd. Ging geweldig. Compliment aan de zeer vriendelijke, hardwerkende mannen. zeker een aanrader als je gaat verhuizen
Peter Poort uit Leeuwarden schreef op 9 april 2018:
Wij zijn heel tevreden over de afloop van onze verhuizing. Alle afspraken zijn zondermeer nagekomen. Dit hadden wij op deze manier niet zelf kunnen doen. Bert Ooms👌
Marian uit Hoorn schreef op 9 april 2018:
Het eerste contact was prima en een verhuizing op korte termijn bleek zelfs mogelijk. In samenspraak met Ooms waren veel dingen mogelijk. Ze dachten mee, waren flexibel en zelfstandig. Alles is heelhuids overgekomen, volgens afspraak ingepakt, gedemonteerd en weer - op de juiste plaats - in elkaar gezet. Het contact was snel en direct. Heel goed werk! Bedankt!
Fam.Marbus uit Lelystad schreef op 23 maart 2018:
We zagen behoorlijk tegen de verhuizing op, maar met "de mannen van Ooms" werd het een ontspannen klus. Alles keurig en vlot op 4-hoog gebracht, zonder problemen en zonder ook maar iets te breken... Wij kunnen iedereen Ooms aanraden !
Fam Rietkerk uit Hoorn schreef op 22 maart 2018:
Ondanks de ijzige kou prima verhuizing gehad
Karin Lansdaal uit Hoorn schreef op 22 maart 2018:
Verhuizen wordt een makkie als Bert Ooms met wagens en vakkundige, vriendelijke, meedenkende verhuizers op de stoep staan. In een mum van tijd staat alles in de wagens. Inboedel in de opslag. Na drie maanden op het nieuwe adres in omgekeerde volgorde. Wat een rust! Goed en persoonlijk contact met klantenservice. Bert Ooms verhuizingen: klasse!
Ineke en Ben Vink uit Amstelveen schreef op 28 februari 2018:
Wij zijn tevreden met de werkzaamheden en de personeelsleden van BERT OOMS VERHUIZINGEN. Allemaal correct, netjes en op tijd. Hartelijke groeten van Ineke en Ben Vink uit Amstelveen.
Ron uit Zuid Oost Beemster schreef op 23 februari 2018:
Ook wij hebben ervaren afspraak is afspraak en alles netjes op tijd geregeld. Ervaren jongens die keurig met je inboedel omgaan. Nogmaals complimenten voor de uitvoering en het contact met kantoor. Groet Ron ps paar jaar terug ook internationaal alles mooi gedaan.
Kamstra uit Hoorn schreef op 23 februari 2018:
Een grote pluim voor Ooms voor zowel de verhuizers als de afhandeling. Aan te bevelen voor iedereen. Bravo
Marian uit Enkhuizen schreef op 22 februari 2018:
Goed voorbereidend gesprek, waarna op de afgesproken datum en tijd alles snel en handig werd ingeladen om tijdelijk in Hoorn te worden opgeslagen. (Op speciaal verzoek nog een tussenstop om net dat ene meubel ergens anders heen te brengen... zonder problemen!). Alles een paar weken later keurig netjes bij ons nieuwe huis afgeleverd. Op de verdieping waar we het graag wilden hebben ... echt een aanrader! Aardig, gezellig en meedenkend personeel ... bedankt voor het wegnemen van deze zorg!
Ad Vijn uit Hoorn schreef op 22 februari 2018:
Op 6 febr.2018 zijn wij verhuisd van Zwaag naar het centrum in Hoorn. Alles was door de mensen van Ooms perfect geregeld en georganiseerd dit tegen een zeer acceptabele prijs. Een welgemeend compliment voor dit prima bedrijf met uitstekende medewerkers
Ida Bakker uit Hoorn schreef op 22 februari 2018:
Prima verhuizing gehad. De mannen werken als een geoliede machine. Mooi om te zien. Niet moeilijk doen en vakkundig gewerkt. Een aanrader!
Jacob bos uit Bovenkarspel schreef op 31 januari 2018:
Prima verhuizers alles ging op tijd en snel.de opslag in hoorn is ons zeer goed bevallen.de verhuizers waren vriendelijk en correct.
Brenda Staphorst uit Hoorn schreef op 30 januari 2018:
In 4 uur alles in de wagen. In 3 uur alles uit de wagen in het nieuwe huis. Zonder zorgen. Ik kan het iedereen aanraden. De 3 heren werkten hard en waren heel vriendelijk.
Nico Klaassen uit Wognum schreef op 30 januari 2018:
Afspraak precies zoals afgesproken: op tijd stond de verhuiswagen voor de deur. Een prettig kennismaking gesprek volgende. Kast en bedden werden vakkundig gedemonteerd en op het nieuwe adres weer gemonteerd. Wij zijn uitermate tevreden hoe Ooms ons heeft verhuisd. Een aanrader voor toekomstige klanten.
Inge uit Hoorn schreef op 28 januari 2018:
Tijdens de enige 3 sneeuwdagen van 2017 stond onze verhuizing gepland. De mannen waren een rots in de branding in sneeuw, ijs en regen. Wat een horror verhuizing had kunnen worden is een prettige ervaring gebleken! Snel, vakkundig, inventief en zonder enige beschadiging van wat dan ook ! Kortom : TOP !
J.A. de Jager uit Bovenkarspel schreef op 22 januari 2018:
Tevreden. Vlotte afhandelingen aardige hard- en contentieus en snel werkende mannen.