Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.162.229.109 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
205 berichten.
Ineke en Ben Vink uit Amstelveen schreef op 28 februari 2018:
Wij zijn tevreden met de werkzaamheden en de personeelsleden van BERT OOMS VERHUIZINGEN. Allemaal correct, netjes en op tijd. Hartelijke groeten van Ineke en Ben Vink uit Amstelveen.
Ron uit Zuid Oost Beemster schreef op 23 februari 2018:
Ook wij hebben ervaren afspraak is afspraak en alles netjes op tijd geregeld. Ervaren jongens die keurig met je inboedel omgaan. Nogmaals complimenten voor de uitvoering en het contact met kantoor. Groet Ron ps paar jaar terug ook internationaal alles mooi gedaan.
Kamstra uit Hoorn schreef op 23 februari 2018:
Een grote pluim voor Ooms voor zowel de verhuizers als de afhandeling. Aan te bevelen voor iedereen. Bravo
Marian uit Enkhuizen schreef op 22 februari 2018:
Goed voorbereidend gesprek, waarna op de afgesproken datum en tijd alles snel en handig werd ingeladen om tijdelijk in Hoorn te worden opgeslagen. (Op speciaal verzoek nog een tussenstop om net dat ene meubel ergens anders heen te brengen... zonder problemen!). Alles een paar weken later keurig netjes bij ons nieuwe huis afgeleverd. Op de verdieping waar we het graag wilden hebben ... echt een aanrader! Aardig, gezellig en meedenkend personeel ... bedankt voor het wegnemen van deze zorg!
Ad Vijn uit Hoorn schreef op 22 februari 2018:
Op 6 febr.2018 zijn wij verhuisd van Zwaag naar het centrum in Hoorn. Alles was door de mensen van Ooms perfect geregeld en georganiseerd dit tegen een zeer acceptabele prijs. Een welgemeend compliment voor dit prima bedrijf met uitstekende medewerkers
Ida Bakker uit Hoorn schreef op 22 februari 2018:
Prima verhuizing gehad. De mannen werken als een geoliede machine. Mooi om te zien. Niet moeilijk doen en vakkundig gewerkt. Een aanrader!
Jacob bos uit Bovenkarspel schreef op 31 januari 2018:
Prima verhuizers alles ging op tijd en snel.de opslag in hoorn is ons zeer goed bevallen.de verhuizers waren vriendelijk en correct.
Brenda Staphorst uit Hoorn schreef op 30 januari 2018:
In 4 uur alles in de wagen. In 3 uur alles uit de wagen in het nieuwe huis. Zonder zorgen. Ik kan het iedereen aanraden. De 3 heren werkten hard en waren heel vriendelijk.
Nico Klaassen uit Wognum schreef op 30 januari 2018:
Afspraak precies zoals afgesproken: op tijd stond de verhuiswagen voor de deur. Een prettig kennismaking gesprek volgende. Kast en bedden werden vakkundig gedemonteerd en op het nieuwe adres weer gemonteerd. Wij zijn uitermate tevreden hoe Ooms ons heeft verhuisd. Een aanrader voor toekomstige klanten.
Inge uit Hoorn schreef op 28 januari 2018:
Tijdens de enige 3 sneeuwdagen van 2017 stond onze verhuizing gepland. De mannen waren een rots in de branding in sneeuw, ijs en regen. Wat een horror verhuizing had kunnen worden is een prettige ervaring gebleken! Snel, vakkundig, inventief en zonder enige beschadiging van wat dan ook ! Kortom : TOP !
J.A. de Jager uit Bovenkarspel schreef op 22 januari 2018:
Tevreden. Vlotte afhandelingen aardige hard- en contentieus en snel werkende mannen.
Rob Ooms uit Hoorn schreef op 21 januari 2018:
Verhuizen is een hele onderneming. Maar met Ooms wordt het rustig en zeer vakkundig geregeld. Vakwerk.
Annemarie Krabbendam uit Zwaag schreef op 19 januari 2018:
Zeer tevreden over verhuisbedrijf Ooms. Vriendelijke mannen. Zorgvuldig en voorzichtig met spullen, meubels en muren. Vlot en professioneel. Zeker aan te raden.
Meintjens uit Oostzaan schreef op 19 januari 2018:
Zeer tevreden over de wijze waarop de firma Ooms verhuisd. Zorgvuldig, doortastend en snel. Echt aan te raden. Zou hen zo weer inzetten!!
E. Middelburg uit Hoorn schreef op 18 januari 2018:
Aardige jongens, beresterk en zeer zorgvuldig. Wat een weelde, in een ochtend ben je over!
Minze uit Zuidermeer schreef op 18 januari 2018:
Onze reloacation was geweldig. Vriendelijk en goed georganiseerd personeel. Ze werkten snel en bewogen alles zonder enige schade. Ze waren erg behulpzaam om alles op zijn plaats te zetten in het nieuwe huis. Goed en gerenommeerd bedrijf om mee samen te werken.
H Bense uit Wognum schreef op 18 januari 2018:
Verhuizing ging helemaal volgens afspraak Zelfs alle tuinplanten in hun potten zijn door de verhuizers zorgvuldig verhuisd. Daarvoor mijn dank
Marinus uit Wognum schreef op 7 december 2017:
Weer verhuisd door de firma Ooms en wederom een prettige ervaring. De mensen van Ooms brengen rust in een zenuwen toestand wat verhuizen is en altijd wel zal blijven. Aardig voorkomend en niet te vergeten humoristisch. De mogelijkheid tot opslag is ook zeker aan te bevelen. Ik heb nu vier keer gebruik gemaakt van hun diensten en zou voor de vijfde keer zonder aarzelen weer hun hulp inroepen. Met vriendelijke groet, Marinus Neuteboom
Marjo Kok uit Hoogkarspel schreef op 2 december 2017:
In eerste instantie wilde ik verhuizen met behulp van familie en vrienden. Maar op advies van vriendin Ooms ingeschakeld en daar geen seconde spijt van gehad. Ik weet zeker dat de verhuizing met behulp van familie en vrienden uiteraard ook gelukt zou zijn, maar door de vakkundige, super vriendelijke en meedenkende verhuizers van Ooms verliep het vlekkeloos en vlot. Ik ben zeer tevreden.
A.Volaart uit Broek op Langedijk schreef op 30 november 2017:
Ondanks dat wij pas een afspraak konden maken vlak voor de plotselinge verhuisdatum,kon de verhuizing toch op tijd geregeld worden.Dik tevreden over de verhuizing,vriendelijk personeel,harde werkers,we kunnen jullie aanbevelen,top, bedankt.