Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.173.237.152 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
284 berichten.
Steffhaan uit Purmerend schreef op 11 februari 2019:
De medewerkers van Fa. Ooms hebben geweldig werk geleverd. Om 7,30 gestart en om 13.00 uur stond alles op het nieuwe adres op zijn plaats en kon ik beginnen aan het uitpakken van de dozen. GEWELDIG.
fam. Verweij uit Purmerend schreef op 7 februari 2019:
Tweemaal verhuisd binnen één maand in Purmerend. Wegens verlate oplevering van ons nieuwe huis alle meubels en ruim 120 dozen in de opslag in Hoorn geweest. Zonder schade hebben de vakkundige mensen van de fa. Ooms de hele klus geklaard. Perfect !
Pieter uit Bovenkarspel schreef op 7 januari 2019:
Afgelopen december ben ik verhuisd. Bij de vorige verhuizing hebben de verhuizers van Ooms gezegd dat ze mij nooit meer zullen helpen met het verhuizen van mijn loodzware boxspring, maar dat waren ze kennelijk vergeten. Super geregeld en wederom halsbrekende toeren uitgehaald om het bed van huis A naar B te krijgen. Bedankt!!!
Ton en Brigitte de Jager uit Halle schreef op 29 december 2018:
Wij zijn erg tevreden over de mensen van Bert Ooms, verhuizing ging soepel en zonder slag of stoot.
M. van Broekhoven uit Hoorn schreef op 29 december 2018:
Prima verhuizers.! Op 13 december alles ingepakt en zorgvuldig verpakt, zelfs het kleinste potloodje ging mee. Een goed ingespeeld team haalde snel de kasten enz. uit elkaar enz. De volgende dag alles weer keurig bezorgd In Hoorn en er werden zelfs wat nieuwe kasten in elkaar gezet ! Ook onze honderden (!) boeken zijn zonder problemen overgekomen. Hartelijk dank voor deze vlotte verhuizing.
Vortman uit Hoorn schreef op 28 december 2018:
Een ongeluk(ige) verhuizing, maar goed afgelopen. Gezellige, keurige en hardwerkende verhuizers over de vloer gehad. In één dag over en weer. Geweldig. Afwikkeling ten tijde van dit schrijven nog niet bekend. Maar tot op heden zeer tevreden. Ruud en Stijn Vortman
Vortman uit Hoorn schreef op 28 december 2018:
Een ongeluk(ige) verhuizing. Buiten de schade om een fijne verhuizing. Gezellige, hard werkende verhuizers over de vloer gehad. In n dag werden wij verhuisd. Chapeau.
Van Leersum uit Purmerend schreef op 28 december 2018:
Eerste contact was wat stroef maar de verhuizing verliep uitermate prettig. Alles ging heel snel en alles is heel overgekomen. Aardige mannen die hard werken en heel voorzichtig met je spullen omgaan.
J.C. van Heijningen uit Hoorn - Roosendaal (Nispen) schreef op 18 december 2018:
Het was een enigszins complex gebeuren met opslag vooraf en verhuizing over twee dagen gespreid wegens de afstand van Hoorn naar Roosendaal. Efficiënt, goed gehumeurd, kras- en breukvrij uitgevoerd.
Claassen uit Purmerend schreef op 18 december 2018:
Onze verhuizing in Purmerend is super gegaan, met een paar uurtjes stond alles op zijn plaats, na dat alles geplaatst was zijn we het gaan afsluiten met koffie en gebak dus jongens goed werk geleverd
Henry en Danielle uit Zwaag schreef op 9 december 2018:
Afgelopen vrijdag heeft Bert Ooms ons geholpen bij de verhuizing We kunnen alleen maar positief zijn, hele leuke en aardige verhuizers Ze waren heel professioneel en gingen voorzichtig om met onze meubels, ik hoefde niet bang te zijn voor mijn nieuwe vloer. Knap om te zien dat zelfs grote en zware meubels zonder enige moeite onze woning binnen kwamen Een paar kleine achtergebleven dingetjes werden zonder probleem alsnog meegenomen en niet berekend in de offerte We zijn heel blij met de hulp die we hebben gekregen en bevelen Bert Ooms zeker aan!
L.vd Meer uit Huizen schreef op 30 november 2018:
Verhuisd van Hoorn naar Huizen. Verhuizing verliep perfect. Met drie man sterk was de klus snel geklaard. Lampen van het plafond afhalen, geen probleem. Kortom alle lof. Vakwerk! Ik zal Bert Ooms zeker aanbevelen.
Gerard Lotte uit Purmerend schreef op 30 november 2018:
De verhuizers van Ooms zijn vakmensen, halen bedden en tafels uit elkaar en worden weer perfect in elkaar gezet.Klasse en nog bedankt.
Fam Wardenaar uit Purmerend schreef op 29 november 2018:
op 8 november verhuisd binnen Purmerend zijn erg tevreden de verhuizing is zeer vlot gegaan en de linnenkasten stonden zeer vlug weer in elkaar top.werk geleverd.
Marianne Peeters uit Leersum schreef op 27 november 2018:
Begin november verhuisd van Amsterdam naar Leersum .Contacten waren zeer goed en snel beantwoord.Op tijd de verhuisdozen enz. in huis. Op de verhuisdag zelf alles meer dan goed geregeld. Drie man sterk, harde werkers en voorzichtig. Echt alles klasse geregeld!
Fam. Sleven-Helderop uit Den Helder schreef op 26 november 2018:
Onze verhuizing van Purmerend naar Den Helder is echt zonder problemen verlopen. De heren van Bert Ooms hebben geweldig werk verricht, hadden inzicht, waren accuraat. En niets was hun teveel. Ze toonden veel begrip, kortom, top! Bert Ooms kunnen we aan een ieder aanbevelen. Wij waren onder de indruk. Bij deze alsnog dank.
Familie Nachbar uit Alkmaar schreef op 14 november 2018:
Op 24 oktober verhuisd van De Goorn naar Alkmaar. Ooms kwam met vier man sterk. In 2,5 uur huis leeg en verhuiswagen vol. In Alkmaar in dezelfde tijd verhuiswagen leeg en huis vol. Ooms is een relaxte verhuizer. Goed op elkaar ingespeeld team. Over anderhalf jaar gaan we weer verhuizen. Wij hoeven dan niet na te denken wie wij vragen.
Fam. Mijdam uit Sijbekarspel schreef op 13 november 2018:
Wij zijn door de firma Ooms in oktober verhuist van Hoorn naar Sijbekarspel. Prima voor elkaar, juiste maat auto en een zeer plezierige team verhuizers. onze complimenten. Wij zullen jullie aanbevelen
C.Fijma uit Enkhuizen schreef op 12 november 2018:
Prima verhuizers
van A van Veldhoven uit Purmerend schreef op 10 november 2018:
Ze hebben mij verhuist op 18 oktober het was prima geregeld goede service en snel heel erg bedankt ik zal het aan iedereen aanraden