Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.172.213 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
370 berichten.
Piet Doets uit DEN HELDER schreef op 1 mei 2020:
Wij zijn tevreden verhuist met dank aan de verhuizers. Prettige mensen luisteren naar je, hebben alles naar wens verhuist van Oosthuizen naar Den Helder.
van Oldenmark uit IJmuiden schreef op 29 april 2020:
Het was de 3e verhuizing waarvoor wij weer Bert Ooms hebben gevraagd. Wij hadden al zeer goede ervaring met ze en ook nu was het weer een prettige en ervaren verhuizing. Ook de mannen waren heel vriendelijk en harde werkers. Wij zijn heel erg tevreden over Bert Ooms en zijn medewerkers.
Biben uit Purmerend schreef op 23 april 2020:
De verhuizing is glad en soepel verlopen. Alles ging vlot en gesmeerd. Zorgvuldig met alles omgegaan. Prima
Claudia uit Grootebroek schreef op 23 april 2020:
Tijdig gepland. Op de dag van de verhuizing zat alles in rap tempo in de wagen. Bij het nieuwe huis bleek dat de mannen precies wisten wat uit welke kamer kwam en dus ook binnen no time wat dus in welke kamer terug kon. Supernetjes gewerkt. Goed volk!
ShaiDee uit Hoorn schreef op 15 april 2020:
Top verhuisservice. Op tijd in de ochtend alles voor 11.00 ingeladen en naar de nieuwe bestemming. 15.00 was alles klaar en de bedden uit en in elkaar. Nette heren waarbij er 1 nog zo vriendelijk was om de losse tegels in onze nieuwe tuin van wat potgrond te voorzien. Vond hij leuk want hij had een hoveniers opleiding gedaan. Deed dit in zijn pauze!!! Beter kan niet. Daarnaast vergelijkende offertes opgevraagd. De concurrenten waren dikwijls meer dan €400,- duurder! Kiezen voor Ooms was de best beslissing. In 1 dag verhuisd. Gelijk slapen. Geen stress!
P.J. Wilson uit Purmerend schreef op 29 maart 2020:
Peter Wilson uit Purmerend. Onze verhuizing op maart 2020 was zoals bij bijna iedereen een operatie welke niet zonder stress gepaard gaat. Het in- en uitladen van de spullen ging vlot en beheerst en werd door drie medewerkers gedaan. Linnenkast en bed werden gedemonteerd en op het nieuwe adres weer in elkaar gezet. Aangekomen op het nieuwe adres voegde zich een vierde medewerker bij de ploeg. De gehele verhuizing was na zes uur voltooid. We hebben aan dit verhuisbedrijf een prettig gevoel overgehouden.
J.J.Th. Desmet uit Hoorn Nh schreef op 27 maart 2020:
L.S., Bert Ooms Verhuizingen is in staat de zorg en last van haar cliënten met betrekking tot het doen verhuizen vrijwel geheel teniet te doen. Tijdens de opname van omstandigheden en boedel om een vrijblijvende offerte te kunnen aanbieden, waren wij reeds in staat de professionaliteit van Ooms Verhuizingen B.V. te ervaren. Op zeer efficiënte- en snelle wijze werd Uw geheel vrijblijvende offerte voorbereid en korte tijd later door ons ontvangen. De daadwerkelijke activiteiten op zich, werden op een meer dan uitstekende wijze uitgevoerd door vakbekwame (jazeker, verhuizen IS een vak...) Ooms medewerkers verricht en wij waren enigszins verbaasd dat de uit te voeren werkzaamheden in zo een korte tijd werden geïmplementeerd. De buitengewoon klantvriendelijkheid en voorkomendheid stonden op één lijn met de professionaliteit die de medewerkers van Ooms Verhuizingen aan de dag legden. Bert Ooms Verhuizingen weet als geen ander personeel te selecteren immers, zij is er in geslaagd hen tot haar "levende visitekaartjes" van het bedrijf te transformeren. Het staat vast dat wij Bert Ooms Verhuizingen zeker recommanderen indien het onderwerp "verhuizen" aan de orde komt. J.J.Th. Desmet/Mw. E.J.M. Desmet-Bergman
M van Aarssen uit Oosterbeek schreef op 27 maart 2020:
Snel en keurig gedaan!! Erg tevreden!
Ingrid Kroezen uit Amsterdam schreef op 26 maart 2020:
Het was een last-minute beslissing om nog in die week te verhuizen en we hadden nog niks geregeld. Gelukkig had Bert Ooms nog tijd voor ons. Zeer flexibel en de alles snel en goed geregeld. Spullen gingen veel sneller in de wagen dan gedacht en met uitladen was het helemaal snel gedaan. Aardige mannen, gezellig, zeer professioneel en heel erg blij met de last-minute actie die ze voor ons hebben geregeld!
Kees Vermeij uit Purmerend schreef op 26 maart 2020:
Prima en snel gedaan
Tineke Hurkmans uit Purmerend schreef op 26 maart 2020:
Heel erg tevreden, leuke jongens die voorzichtig met je spullen omgaan. Ik kan Bert Ooms iedereen aanraden
TK uit Zwaag schreef op 28 februari 2020:
Zeer professioneel verhuisbedrijf, vriendelijke, relaxte en nette werkwijze en nog vrolijk ook.
Mischa uit Purmerend schreef op 27 februari 2020:
Perfect, leuke mensen en heel netjes gedaan..
Overvliet uit Enkhuizen schreef op 20 februari 2020:
zeer tevreden! juiste inventarisatie (misschien 5 dozen over), zoals afgesproken tijd gearriveerd en goed doorgewerkt. En nog gezellig ook! Een tip: Wij hebben lang van te voren besteld. Misschien een bevestiging een week vooraf dat de afspraak nog steeds staat. Dat geeft meer rust dat het allemaal geregeld is.
L.v.d.Berg uit sGravenzande schreef op 19 februari 2020:
Na 10 jaar met veel plezier in de wieringermeer gewoond te hebben zijn wij verhuisd naar sGravenzande waar wij vroeger gewoond hebben en waar onze familie en vrienden nog altijd wonen. Van een grote woning naar kleiner wonen, maar als de kiinderen het huis uit zijn is dat prima. van tevoren goed plannen wat je mee neemt en wat je kan opruimen. Wehadden dus een goed beeld van wat er mee zou verhuizen. Bert Ooms kwam de inventarisatie maken van de hoeveelheid spullen en de kosten. datum afgesproken ongeveer 2 maanden voor de verhuizing. Op de dag zelf in de middag alles in de wagen laden is prima verlopen, en alle spullen konden in 1 vrachtwagen. de volgende morgen kwam de wagen op het nieuwe adres voor rijden en is in korte tijd en keurig alles uitgeladen. Complimenten aan de vakkundige verhuizers. Op tijd verhuisdozen geleverd dus zonder stress inpakken. Allen afspraken keurig nagekomen dus betrouwbaar. Niets kapot gegaan. Als je dus zonder stress wil verhuizen is dit een prima adres. Bedankt mannen!!
R.Bajema uit HIPPOLYTUSHOEF schreef op 19 februari 2020:
Wij zijn prima verhuisd door de firma Ooms. Keurig op tijd, goede inschatting van de hoeveelheid dozen en bijzonder aardige en nette verhuizers! Er zijn een paar kleine zaken gesneuveld maar oke, dat kan gebeuren bij 170 dozen verhuisspul. Bovendien stormde het en kwam het zo nu en dan met bakken uit de lucht. Het zij vergeven 😉
Dick Jonker uit enkhuizen schreef op 18 februari 2020:
Wij zijn zeer tevreden ,moesten twee maal verhuizen omdat ons huis nog niet klaar was ,dus de inboedel opslaan ,maar de heren van Ooms verhuizingen hebben alles verzorgd mooi in ons appartement gebracht ,moeten nog steeds diversen dozen uitpakken enz, We raden Ooms aan we hopen niet meer te verhuizen ,maar mocht het zo zijn dan is voor ons Ooms de eerste!
Krapels uit Berkel en Rodenrijs schreef op 18 februari 2020:
Ik ben tevreden met de heren die mij verhuist hebben .Goed en zorgvuldig
Mevrouw Kruitbos Fisser uit Purmerend schreef op 18 februari 2020:
Ik raad jullie iedereen aan! Uitstekend bedrijf en mensen. Ga zo door.
Nicolette Holman uit Borne schreef op 17 februari 2020:
Wij sluiten ons aan bij de voorgaande berichten. Het is prettig zaken doen met de firma Ooms! Wij hebben wegens gebrek aan veel ervaring met verhuizen een aantal keren gebeld om het een en ander te vragen. Werden telkens keurig en geduldig te woord gestaan. Verhuizing zelf ging van een leien dakje! Onze complimenten!