Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.239.102 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
365 berichten.
P.J. Wilson uit Purmerend schreef op 29 maart 2020:
Peter Wilson uit Purmerend. Onze verhuizing op maart 2020 was zoals bij bijna iedereen een operatie welke niet zonder stress gepaard gaat. Het in- en uitladen van de spullen ging vlot en beheerst en werd door drie medewerkers gedaan. Linnenkast en bed werden gedemonteerd en op het nieuwe adres weer in elkaar gezet. Aangekomen op het nieuwe adres voegde zich een vierde medewerker bij de ploeg. De gehele verhuizing was na zes uur voltooid. We hebben aan dit verhuisbedrijf een prettig gevoel overgehouden.
J.J.Th. Desmet uit Hoorn Nh schreef op 27 maart 2020:
L.S., Bert Ooms Verhuizingen is in staat de zorg en last van haar cliënten met betrekking tot het doen verhuizen vrijwel geheel teniet te doen. Tijdens de opname van omstandigheden en boedel om een vrijblijvende offerte te kunnen aanbieden, waren wij reeds in staat de professionaliteit van Ooms Verhuizingen B.V. te ervaren. Op zeer efficiënte- en snelle wijze werd Uw geheel vrijblijvende offerte voorbereid en korte tijd later door ons ontvangen. De daadwerkelijke activiteiten op zich, werden op een meer dan uitstekende wijze uitgevoerd door vakbekwame (jazeker, verhuizen IS een vak...) Ooms medewerkers verricht en wij waren enigszins verbaasd dat de uit te voeren werkzaamheden in zo een korte tijd werden geïmplementeerd. De buitengewoon klantvriendelijkheid en voorkomendheid stonden op één lijn met de professionaliteit die de medewerkers van Ooms Verhuizingen aan de dag legden. Bert Ooms Verhuizingen weet als geen ander personeel te selecteren immers, zij is er in geslaagd hen tot haar "levende visitekaartjes" van het bedrijf te transformeren. Het staat vast dat wij Bert Ooms Verhuizingen zeker recommanderen indien het onderwerp "verhuizen" aan de orde komt. J.J.Th. Desmet/Mw. E.J.M. Desmet-Bergman
M van Aarssen uit Oosterbeek schreef op 27 maart 2020:
Snel en keurig gedaan!! Erg tevreden!
Ingrid Kroezen uit Amsterdam schreef op 26 maart 2020:
Het was een last-minute beslissing om nog in die week te verhuizen en we hadden nog niks geregeld. Gelukkig had Bert Ooms nog tijd voor ons. Zeer flexibel en de alles snel en goed geregeld. Spullen gingen veel sneller in de wagen dan gedacht en met uitladen was het helemaal snel gedaan. Aardige mannen, gezellig, zeer professioneel en heel erg blij met de last-minute actie die ze voor ons hebben geregeld!
Kees Vermeij uit Purmerend schreef op 26 maart 2020:
Prima en snel gedaan
Tineke Hurkmans uit Purmerend schreef op 26 maart 2020:
Heel erg tevreden, leuke jongens die voorzichtig met je spullen omgaan. Ik kan Bert Ooms iedereen aanraden
TK uit Zwaag schreef op 28 februari 2020:
Zeer professioneel verhuisbedrijf, vriendelijke, relaxte en nette werkwijze en nog vrolijk ook.
Mischa uit Purmerend schreef op 27 februari 2020:
Perfect, leuke mensen en heel netjes gedaan..
Overvliet uit Enkhuizen schreef op 20 februari 2020:
zeer tevreden! juiste inventarisatie (misschien 5 dozen over), zoals afgesproken tijd gearriveerd en goed doorgewerkt. En nog gezellig ook! Een tip: Wij hebben lang van te voren besteld. Misschien een bevestiging een week vooraf dat de afspraak nog steeds staat. Dat geeft meer rust dat het allemaal geregeld is.
L.v.d.Berg uit sGravenzande schreef op 19 februari 2020:
Na 10 jaar met veel plezier in de wieringermeer gewoond te hebben zijn wij verhuisd naar sGravenzande waar wij vroeger gewoond hebben en waar onze familie en vrienden nog altijd wonen. Van een grote woning naar kleiner wonen, maar als de kiinderen het huis uit zijn is dat prima. van tevoren goed plannen wat je mee neemt en wat je kan opruimen. Wehadden dus een goed beeld van wat er mee zou verhuizen. Bert Ooms kwam de inventarisatie maken van de hoeveelheid spullen en de kosten. datum afgesproken ongeveer 2 maanden voor de verhuizing. Op de dag zelf in de middag alles in de wagen laden is prima verlopen, en alle spullen konden in 1 vrachtwagen. de volgende morgen kwam de wagen op het nieuwe adres voor rijden en is in korte tijd en keurig alles uitgeladen. Complimenten aan de vakkundige verhuizers. Op tijd verhuisdozen geleverd dus zonder stress inpakken. Allen afspraken keurig nagekomen dus betrouwbaar. Niets kapot gegaan. Als je dus zonder stress wil verhuizen is dit een prima adres. Bedankt mannen!!
R.Bajema uit HIPPOLYTUSHOEF schreef op 19 februari 2020:
Wij zijn prima verhuisd door de firma Ooms. Keurig op tijd, goede inschatting van de hoeveelheid dozen en bijzonder aardige en nette verhuizers! Er zijn een paar kleine zaken gesneuveld maar oke, dat kan gebeuren bij 170 dozen verhuisspul. Bovendien stormde het en kwam het zo nu en dan met bakken uit de lucht. Het zij vergeven 😉
Dick Jonker uit enkhuizen schreef op 18 februari 2020:
Wij zijn zeer tevreden ,moesten twee maal verhuizen omdat ons huis nog niet klaar was ,dus de inboedel opslaan ,maar de heren van Ooms verhuizingen hebben alles verzorgd mooi in ons appartement gebracht ,moeten nog steeds diversen dozen uitpakken enz, We raden Ooms aan we hopen niet meer te verhuizen ,maar mocht het zo zijn dan is voor ons Ooms de eerste!
Krapels uit Berkel en Rodenrijs schreef op 18 februari 2020:
Ik ben tevreden met de heren die mij verhuist hebben .Goed en zorgvuldig
Mevrouw Kruitbos Fisser uit Purmerend schreef op 18 februari 2020:
Ik raad jullie iedereen aan! Uitstekend bedrijf en mensen. Ga zo door.
Nicolette Holman uit Borne schreef op 17 februari 2020:
Wij sluiten ons aan bij de voorgaande berichten. Het is prettig zaken doen met de firma Ooms! Wij hebben wegens gebrek aan veel ervaring met verhuizen een aantal keren gebeld om het een en ander te vragen. Werden telkens keurig en geduldig te woord gestaan. Verhuizing zelf ging van een leien dakje! Onze complimenten!
Gerard Posma uit Akersloot schreef op 17 februari 2020:
Wij hadden in 2017 een nieuw huis gekocht in Akersloot en hebben meer dan 2 jaar tijdelijk in een huur huis in Limmen gewoond. Met Bert Ooms dit besproken en zij kwamen met praktische oplossingen zoals veel opslag op de zolder in het huurhuis van tuinset, dozen die we niet direct nodig hadden zodat externe opslag niet nodig was. De twee verhuizingen zijn prima verlopen met medewerkers die verstand van zaken hebben.
A. de Waard uit Heerhugowaard schreef op 29 januari 2020:
Goede ervaringen met Bert Ooms. Prettig contact. Wij zijn verhuisd van Hoorn naar Heerhugowaard. Wij hebben onze spullen circa 1 jaar in opslag gehad vanwege de bouw van onze nieuwe woning. Ooms kon snel schakelen. Wij moesten snel ons huis uit en zij hadden hun planning naar voren gehaald. Ook konden wij alvast verhuisdozen ophalen voor onze spullen die we zelf wilde mee wilden nemen naar ons tijdelijk huurhuis. Top! Ook na een jaar onze spullen keurig verhuisd en de bedden, kasten etc. weer netjes zonder beschadigingen in elkaar gezet. De boedel stond keurig opgeslagen met klimaat controle. Kortom zeer tevreden!
A. Kerste uit Amsterdam schreef op 25 januari 2020:
Onze verhuizing van Amsterdam naar Heiloo is heel goed geregeld en uitgevoerd door Bert Ooms. De mannen werken hard, efficiënt en met humor. Gaan voorzichtig om met losse spullen. Er is niets beschadigd. Verhuizing van twee woningen in Amsterdam naar één woning in Heiloo is prima verlopen. Als je weinig stress van je verhuizing wilt hebben, moet je voor Bert Ooms kiezen!
M.Peters uit Oudkarspel schreef op 23 januari 2020:
Al diverse keren met Ooms verhuisd. Was weer prima geregeld allemaal. Snel en vakkundig. Fijn personeel.
G.Langeveld uit Purmerend schreef op 22 januari 2020:
Een voor mij uitstekende keuze om door Bert Ooms mijn verhuizing te laten verzorgen Verhuisdozen ruim op tijd geleverd,dus alles zonder paniek kunnen inpakken. De verhuuizing zelf vakkundig verzorgd Zoek duus niet verder maar ga met Bert Ooms in zee.