Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.145.83.79 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
262 berichten.
W.D. Fons uit Vaassen schreef op 11 oktober 2018:
Vlotte verhuizing; fijne meedenkende verhuizers!
B.Ezerman uit Hoorn schreef op 9 oktober 2018:
De verhuizing , afstand 500 M ging vlot. Aardige verhuizers. Ze hielpen ons bij de inrichting. Wij zijn zeer tevreden. Wat moeten wij met de lege verhuisdozen doen die nog op het oude adres staan?
S.R.G.M Hiemstra uit Amsterdam schreef op 9 oktober 2018:
De firma Ooms heeft ons op 14.09.2018 verhuisd van Zuidoostbeemster naar Amsterdam. Zij hebben ons zeer efficient verhuisd. wij hadden alles in bubbeltjespapier ingepakt. De prijs/ kwaliteit is uitstekend. de medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. Ik kan de firma Ooms zeer aanbevelen. S.R.G.M Hiemstra.
Stéphane Hiemstra uit Amsterdam schreef op 9 oktober 2018:
De firma Ooms heeft ons op 14 October 2018 vanuit ZuidoostBeemster naar Amsterdam. Wij hadden alles zorgvuldig ingepakt (bubbeltjespapier). De firma Ooms werken uiterst efficient. Ideale prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen. Wij kunnen de firma Ooms beslist aanbevelen.
lydia van dinteren uit purmerend schreef op 9 oktober 2018:
ooms heeft ons voor de tweede keer verhuisd en weer heel erg goed bevallen.de mannen gaan meteen aan het werk en keurig alles ingepakt wat stuk kan gaan.en alles weer in elkaar gezet en op zijn plaats gezet.en vragen nog of het goed staat want dan kunnen ze het nog veranderen dit is gewoon vakwerk alleen maar goeds over bert ooms lydia
Stéphane Hiemstra uit Amsterdam schreef op 9 oktober 2018:
Ooms Verhuizingen hebben ons op 14 October 2018 verhuisd van Zuidoostbeemster naar Amsterdam. Wij hadden alles reeds zorgvuldig ingepakt. Zij hebben alles efficient getransporteerd naar ons nieuwe adres in Amsterdam. De firma Ooms kunnen wij beslist aanbevelen. Goede verhouding Kosten/Product. Met vriendelijke groet. S.R.G.M. Hiemstra.
Mw. de Vries uit Purmerend schreef op 20 september 2018:
We zijn zeer tevreden over de mannen. Alles keurig en vlot ingepakt. De bedden stonden weer klaar om opgemaakt te worden voor we het wisten. We zullen andere mensen dit bedrijf zeker aanraden.
Judith Laan-Spieker uit WAARLAND schreef op 15 september 2018:
Prima verhuisbedrijf! Zeer vriendelijke verhuizers die snel, accuraat en met zorg de verhuizing hebben gedaan. Ik ben blij dat ik jullie gekozen heb!
W. J. Swart uit Spierdijk schreef op 15 september 2018:
Op 22 en 23 augustus 2018 zijn we verhuisd door Bert Ooms van Purmerend naar Spierdijk. We hadden zo'n 18 jaar geleden ook al een erg goede ervaring met deze firma, vandaar dit keer opnieuw aan de deur geklopt bij hun! Er is in die tijd bedrijfstechnisch wel wat veranderd, maar de kwaliteit en vriendelijkheid is nog steeds topklasse!
Familie van Delden uit Ilpendam schreef op 15 september 2018:
Zeer tevreden over de verhuizers. Kleine probleempjes werden goed opgelost. Ik geef een 9
Dijkstra uit Grootebroek schreef op 14 september 2018:
Snelle en soepele verhuizing van Amsterdam naar Grootebroek, uiterst vriendelijk mannen die gezellig met iedereen communiceren maar tevens achter elkaar doorwerken. Wij bevelen Bert Ooms dan ook zeker aan.
Mark Koning uit Oosthuizen schreef op 14 september 2018:
Van het begin tot het eind prima verlopen. Super leuke en vriendelijke verhuizers en keurig netjes en voorzichtig. ik geef een 10 voor alles. Mvg Mark Koning
ruiter j uit hoorn schreef op 30 augustus 2018:
ben meer dan tevreden, hoe mijn verhuizing is verlopen.
Chris van der Laan uit Purmerend/Nieuwerkerk schreef op 30 augustus 2018:
Van eerste klantkontakt tot e met uitvoering alleen maar positief: vakkundig, klantgericht, meedenkend, netjes, vriendelijk. Resultaat: een volledig ontzorgde, soepele verhuizing. Mijn complimenten, een echte aanrader!!!!
Sterrenburg uit Hoorn schreef op 28 augustus 2018:
Vlot,deskundig en servicegericht. Mijn verhuizing, waar ik best tegen opzag, werd door de drie mannen van Ooms gedaan alsof het een fluitje van een cent was. Klasse.
C.slager uit Purmerend schreef op 27 augustus 2018:
Verhuizing verliep vlekkeloos. Keurig op tijd en harde werkers.
Maya Lall uit Hoofddorp schreef op 27 augustus 2018:
Wat waren jullie goed op elkaar afgestemd, snel en keurig! In no time waren we verhuisd van Assendelft naar Hoofddorp en konden we al rond 15.30 alleen zijn in onze mooie woning in Hoofddorp en zelf ook even bijkomen van de wel maar liefst 150 dozen die we zelf hadden ingepakt. De jongens zijn ook zeer vriendelijk en denken aan dingen die jezelf even niet meer ziet. De captain ging ook erg zorgzaam met onze spullen om en kon professioneel alles aansturen. Bedankt jongens van bertooms, top!
V.d.Ven uit Blokker schreef op 27 augustus 2018:
De verhuizing is in een woord perfect verlopen.
mevrouw Stap uit purmerend schreef op 20 augustus 2018:
Fijn dat alles zo soepel ging.
Piet Schot uit Purmerend schreef op 14 augustus 2018:
Ik kan niets anders zeggen dan : prima!