Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.170.75.58 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
354 berichten.
Dick Jonker uit enkhuizen schreef op 18 februari 2020:
Wij zijn zeer tevreden ,moesten twee maal verhuizen omdat ons huis nog niet klaar was ,dus de inboedel opslaan ,maar de heren van Ooms verhuizingen hebben alles verzorgd mooi in ons appartement gebracht ,moeten nog steeds diversen dozen uitpakken enz, We raden Ooms aan we hopen niet meer te verhuizen ,maar mocht het zo zijn dan is voor ons Ooms de eerste!
Krapels uit Berkel en Rodenrijs schreef op 18 februari 2020:
Ik ben tevreden met de heren die mij verhuist hebben .Goed en zorgvuldig
Mevrouw Kruitbos Fisser uit Purmerend schreef op 18 februari 2020:
Ik raad jullie iedereen aan! Uitstekend bedrijf en mensen. Ga zo door.
Nicolette Holman uit Borne schreef op 17 februari 2020:
Wij sluiten ons aan bij de voorgaande berichten. Het is prettig zaken doen met de firma Ooms! Wij hebben wegens gebrek aan veel ervaring met verhuizen een aantal keren gebeld om het een en ander te vragen. Werden telkens keurig en geduldig te woord gestaan. Verhuizing zelf ging van een leien dakje! Onze complimenten!
Gerard Posma uit Akersloot schreef op 17 februari 2020:
Wij hadden in 2017 een nieuw huis gekocht in Akersloot en hebben meer dan 2 jaar tijdelijk in een huur huis in Limmen gewoond. Met Bert Ooms dit besproken en zij kwamen met praktische oplossingen zoals veel opslag op de zolder in het huurhuis van tuinset, dozen die we niet direct nodig hadden zodat externe opslag niet nodig was. De twee verhuizingen zijn prima verlopen met medewerkers die verstand van zaken hebben.
A. de Waard uit Heerhugowaard schreef op 29 januari 2020:
Goede ervaringen met Bert Ooms. Prettig contact. Wij zijn verhuisd van Hoorn naar Heerhugowaard. Wij hebben onze spullen circa 1 jaar in opslag gehad vanwege de bouw van onze nieuwe woning. Ooms kon snel schakelen. Wij moesten snel ons huis uit en zij hadden hun planning naar voren gehaald. Ook konden wij alvast verhuisdozen ophalen voor onze spullen die we zelf wilde mee wilden nemen naar ons tijdelijk huurhuis. Top! Ook na een jaar onze spullen keurig verhuisd en de bedden, kasten etc. weer netjes zonder beschadigingen in elkaar gezet. De boedel stond keurig opgeslagen met klimaat controle. Kortom zeer tevreden!
A. Kerste uit Amsterdam schreef op 25 januari 2020:
Onze verhuizing van Amsterdam naar Heiloo is heel goed geregeld en uitgevoerd door Bert Ooms. De mannen werken hard, efficiënt en met humor. Gaan voorzichtig om met losse spullen. Er is niets beschadigd. Verhuizing van twee woningen in Amsterdam naar één woning in Heiloo is prima verlopen. Als je weinig stress van je verhuizing wilt hebben, moet je voor Bert Ooms kiezen!
M.Peters uit Oudkarspel schreef op 23 januari 2020:
Al diverse keren met Ooms verhuisd. Was weer prima geregeld allemaal. Snel en vakkundig. Fijn personeel.
G.Langeveld uit Purmerend schreef op 22 januari 2020:
Een voor mij uitstekende keuze om door Bert Ooms mijn verhuizing te laten verzorgen Verhuisdozen ruim op tijd geleverd,dus alles zonder paniek kunnen inpakken. De verhuuizing zelf vakkundig verzorgd Zoek duus niet verder maar ga met Bert Ooms in zee.
Pieter Holman uit Purmerend schreef op 22 januari 2020:
Alles was uitstekend geregeld, bekwame vakmensen (ook met humor) Absoluut een aanrader als je een verhuisbedrijf zoekt.
Essenburg van den Wim uit Edam schreef op 18 december 2019:
Dit was geloof ik de vijfde keer dat we door Ooms zijn verhuisd. Dat zegt genoeg!
Mieke Vlaar uit Hoorn schreef op 18 december 2019:
Blij dat ik -eind november 2019- ben verhuisd met een Erkende Verhuizer! Meerdere offertes opgevraagd en Bert Ooms kwam voor mij als beste uit de bus. Ook mooi dichtbij..... Prettige vakbekwame mensen en duidelijke afspraken. Verhuisd zonder ook maar het geringste krasje of beschadiging, top!
Kees Kooijman uit Zuidoostbeemster schreef op 18 december 2019:
Alles prima verlopen, 2 december alle spullen ingeladen, was best heel veel, vrachtwagen met aanhanger helemaal vol maar alles erin, volgende dag alles naar nieuw adres gebracht van de Beemster naar Sellingen (Groningen) alles er weer uit en op zijn plek gezet, top geregeld en in goede sfeer, compliment voor de verhuizers was best veel werk top!!
Jenneke van der Velden uit Hoorn schreef op 9 december 2019:
De verhuizing is uitstekend uitgevoerd. Verhuisdozen op tijd afgeleverd. Alle kasten en meubelen die geheel of gedeeltelijk uit elkaar werden gehaald, werden op het nieuwe adres keurig netjes in elkaar gezet.
C. Ruiter uit Hoorn schreef op 4 december 2019:
Diverse offertes aangevraagd. Uiteindelijk gekozen voor Bert Ooms. Niet de goedkoopste maar wel een uitstekende verhuizer. Om 7:45 op het pad, om 10:45 wegrijden. En om 14:30 stond alles in mijn nieuwe appartement. Tijdens het verhuizen hoorde je de mannen niet, erg fijn dat rustige doorwerken. Verhuizen geeft al stress genoeg. Zeer tevreden!
M. de Bloeme-Saaf uit Mondsee, Oostenrijk schreef op 3 december 2019:
Vier vrolijke, maar deskundige mannen gingen efficiënt te werk om alles in Enkhuizen voor ons in te pakken en in de vrachtwagen te laden. Handig zo’n verhuislift als je op de 4e etage woont! Enkele dagen later werd er keurig gebeld, dat ze de volgende ochtend in Salzburg zouden komen uitladen. Ook dat liep gesmeerd, met twee van dezelfde heren. Eén verbeterpuntje. Door de snelheid van inpakken is er geen controle mogelijk. De etikettering liet wel wat te wensen over: zelfs op dozen met levensmiddelen (bloem, suiker e.d.!) stond slechts ‘Keuken’. Ik had gemeld, dat alles (voorlopig) naar een opslag zou gaan. Deze artikelen wil je niet in de opslag laten staan, ga dan maar zoeken tussen de ca. 60 dozen, wv. zeker 10x ‘Keuken’! Verder waren we zeer tevreden!
Engelbregt uit Purmerend schreef op 2 december 2019:
Alles keurig geregeld. Had niets anders verwacht. Geweldige mensen en perfect gewerkt.
Esther Brakenhoff-van Velzen uit Kirchberg in Tirol, Oostenrijk schreef op 30 november 2019:
Perfect verlopen verhuizing van Hoorn naar het buitenland. Wat zijn we blij dat we voor Bert Ooms kozen! Vooraf regelmatig contact gehad, praktisch en voldoende inpakmateriaal ontvangen en al onze spullen zijn met zorg door de medewerkers in de verhuiswagen geladen. Bij aankomst in Oostenrijk stond de verhuiswagen in alle vroegte al op ons te wachten. Alles is keurig door de medewerkers op z'n nieuwe plek gezet. Top professionals deze mannen en supervriendelijk bovendien. Complimenten!
Maarten Pekela uit Amstelveen schreef op 29 november 2019:
Het inladen en uitladen verliep perfect. Snel en zonderschade. De dozen waren er op tijd en ruim voldoende aantal. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.
Wim Toele uit Hoorn schreef op 29 november 2019:
Wij zijn al een paar keer door Bert Ooms verhuisd. Onze ervaring is dat hij werkt met mensen die dit vak verstaat! Harde werkers die van aanpoten weet! Een uitstekend bedrijf.