Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.101.50 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
387 berichten.
U. Hardenberg-Lucad uit Purmerend heeft geschreven op 8 september 2020:
Heel fijne service, alles in laten pakken en demonteren en weer monteren. Ook soepel met verschuiven data verhuizingen en opslaan meubelen, daar door omstandigheden nieuwe huis niet op tijd klaar was. Alle mannen waren heel vriendelijk en hulpvaardig, mijn dank.
F.R. Wardenaar uit Schagen heeft geschreven op 5 september 2020:
Zeer tevreden
familie Westland uit grootebroek heeft geschreven op 31 augustus 2020:
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop u de verhuizing en de de-en montage van onze sauna hebt geregeld. Mvg fam. Westland
Kees Wagenaar uit Wervershoof heeft geschreven op 27 augustus 2020:
Alles keurig netjes verlopen. Bert Ooms is scherp in prijs maar dat heeft geen gevolgen voor de kwaliteit. Alles stipt op tijd en veilig verhuisd.
Anne Russum uit Purmerend heeft geschreven op 26 augustus 2020:
De heren hebben alles zeer zorgvuldig in de bus geladen en alles netjes in onze nieuwe woning geplaatst, inclusief het demonteren en opnieuw monteren van ons bed. Een uitstekende service.
Fam Means uit Zwaag heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Bert Ooms is professioneel verhuizer. Team heeft hard en netjes gewerkt. Voorafgaand aan de verhuizing is alles netjes geregeld en uitgelegd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Jan Post uit Zwaag heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Uit het opvragen van offertes, kwam Ooms als beste uit de bus. Inpakken, verhuizen en uitpakken verliep geheel volgens plan en /opgegeven prijs. Verhuizers waren vriendelijk en voorzichtig met onze spullen. Er is niets beschadigd. Wij raden Ooms als verhuizers ten zeerste aan.
Margriet Visser uit Edam heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Bert Ooms prima service!
Ria van Diepen en Bodo van Amersfoort uit Hoorn heeft geschreven op 8 augustus 2020:
Alles is precies gegaan zoals afgesproken en dat is heel goed want het was een ingewikkeld transport vanuit het buitenland. Als we een transportbedrijf nodig hebben komen we zeker weer terug.
Jacqueline Blok uit Purmerend heeft geschreven op 16 juli 2020:
We zijn zeer tevreden over Bert Ooms. Vriendelijke verhuizers die alles prima voor ons hebben geregeld! Aanrader!
Rosella uit Enkhuizen heeft geschreven op 14 juli 2020:
Zeer goede service, vriendelijke verhuizers en alles is snel en zonder enige problemen verlopen. Enig verbeterpunt is dat de indicatieve offerte via de website erg afweek van de uiteindelijk prijs, die ook gewoon wel marktconform was. Dus prima prijs-kwaliteit verhouding, Volgende keer zou ik Bert Ooms weer inschakelen!
Boogaard uit Zwaag heeft geschreven op 14 juli 2020:
Onze dank voor de prima verzorging van onze verhuizing en tijdelijke opslag, uitgevoerd door bekwame en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader.
Familie Muller uit Zwaag heeft geschreven op 13 juli 2020:
Wij hebben nu voor de tweede keer in korte tijd verhuisd en de tweede keer met Bert Ooms en hebben dat zeer goed ervaren. Vriendelijke verhuizers die alles deden wat wij vroegen en zij hadden er een aardig tempo in. Er was een object dat extra aandacht vroeg en dus ook kreeg. Kortom een bedrijf waar je je verhuizing aan kan overlaten.
Fam Vermeulen uit Bovenkarspel heeft geschreven op 13 juli 2020:
We hebben erg opgezien tegen de verhuizing. Dankzij de mensen van Ooms is alles probleemloos verlopen. Top geregeld.
Paul Reijven uit Enkhuizen heeft geschreven op 2 juli 2020:
Verhuizing prima geregeld. Mannen pakten goed door en zetten alles op zijn plek. Dozen die toch niet juist waren gelabeld werden zonder problemen (toch) naar zolder gebracht. Alles in een halve dag over weten te brengen. Top.
Peter Bruins uit Purmerend heeft geschreven op 29 juni 2020:
Was onze eerste verhuizing sinds veertig jaar, geen enkele sprake van gewenning dus, zagen er derhalve behoorlijk tegenop. Maar gelukkig viel alles heel erg mee, vrijwel alles werd ons uit handen genomen en de verhuizing in z'n totaliteit verliep soepel en prettig.
Kees Schouten uit Blokker heeft geschreven op 29 juni 2020:
In een half jaar 2 keer verhuisd. Beide keren vlekkeloos verlopen. De mannen werken prima samen en zijn snel zonder brokken te maken. Gewoon een prima ervaring.
Piet Doets uit DEN HELDER heeft geschreven op 1 mei 2020:
Wij zijn tevreden verhuist met dank aan de verhuizers. Prettige mensen luisteren naar je, hebben alles naar wens verhuist van Oosthuizen naar Den Helder.
van Oldenmark uit IJmuiden heeft geschreven op 29 april 2020:
Het was de 3e verhuizing waarvoor wij weer Bert Ooms hebben gevraagd. Wij hadden al zeer goede ervaring met ze en ook nu was het weer een prettige en ervaren verhuizing. Ook de mannen waren heel vriendelijk en harde werkers. Wij zijn heel erg tevreden over Bert Ooms en zijn medewerkers.
Biben uit Purmerend heeft geschreven op 23 april 2020:
De verhuizing is glad en soepel verlopen. Alles ging vlot en gesmeerd. Zorgvuldig met alles omgegaan. Prima