Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.216.79.60 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
398 berichten.
Jan Sijm. uit Hoorn heeft geschreven op 13 november 2020:
Onvoorstelbaar. Zo netjes, zo snel, en dat voor een goedkope prijs. Voor het eerst het met een verhuis bedrijf laten doen. Doe het nu dus nooit meer zelf. Firma ooms heel veel dank. Gr
Gert van Bruinessen uit Berkhout heeft geschreven op 13 november 2020:
Voor het eerst een verhuisbedrijf ingeschakeld en dat kan ik iedereen aanbevelen. Wat geeft dat een rust en de medewerkers van Bert Ooms hebben in onze ogen een geweldige job gedaan. Geen enkele schade en lekker veel verhuisdozen ter beschikking gekregen, echt ik kan iedereen Bert Ooms aanbevelen.
D. Sierkstra uit Hoorn heeft geschreven op 12 november 2020:
Alles prima geregeld. Vanaf meedenken over verhuizing, aanleveren nieuwe verhuisdozen, ontruimen oude woning en plaatsen in nieuwe woning was het een zorgeloos gebeuren. Toppers!!
Henk Siepe uit Hoorn heeft geschreven op 12 november 2020:
Prima verzorging en meedenken. Als iemand een verhuizer zoekt weet ik een goede.
Yvonne Kamp uit Purmerend heeft geschreven op 28 oktober 2020:
Zeer goede ervaring met Bert Ooms, duidelijke en vriendelijke intake, en op de dag van de verhuizing zelf verliep alles vlot en voelden we ons volledig ontzorgd. Kortom: een aanrader!
Fam. Brouwer uit Hoorn heeft geschreven op 16 oktober 2020:
De firma Ooms heeft ons al verschillende keren verhuisd en altijd tot volle tevredenheid. De verhuizers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen
J. de Koff uit utrecht heeft geschreven op 15 oktober 2020:
Super tevreden over deze verhuizing van Amsterdam naar Utrecht. Goede persoonlijke communicatie in het proces voorafgaand aan de verhuizing. Inschatting benodigde dozen en tape was helemaal goed. Verhuizing ging in 2 etappes, ook dat verliep prima. Complimenten aan de mannen : Kees, Kevin, Marco en natuurlijk op de 2e dag aan Ivo. Ik zou dit bedrijf gelijk aanraden aan anderen. Alles is zoals van te voren besproken, prijs, tijden enz.
Emmerink uit Hoorn heeft geschreven op 15 oktober 2020:
Het zijn harde werkers. Gaan heel zorgvuldig met je spullen om. Tijdens de verhuisrit is er een unieke vaas/pot gebroken. Volgens expert zou de vaas/pot poreus (2) zijn, was in 2 schone helften gebroken. Daar was ik het totaal niet mee eens. Uiteindelijk om van het gezeur af te zijn heb ik een bedrag voorgesteld aan Ooms. Die ging akkoord, binnen 1 week stond het bedrag op mijn rekening. Dat is het enige minpuntje, verders hebben de heren goed werk geleverd.
Pieter Struijk uit Purmerend heeft geschreven op 15 oktober 2020:
Wij hadden een enorme verhuizing. 460M2 vol met van alles verhuizen naar een nieuw pandje van 130M2... Zij hebben met alles geholpen. Van inschatten, inpakken, verhuizen, uitpakken. Maar ook met advies over hoe iets af te voeren. TOP gedaan!
Fam Meijers uit Hoorn heeft geschreven op 15 oktober 2020:
Blij met dit verhuisbedrijf. We hadden wat tegenslag (lekkage) en konden niet al onze spullen meteen kwijt. De medewerkers van Bert Ooms hebben ons toen goed geholpen door de inboedel te verdelen. De sortering was best een klus en hebben de jongens geduldig in de opslagloods gedaan, op ons aanwijzen. Een deel bleef achter in de opslag en werd later geleverd. Voor ons was dit een mooie oplossing.
P.koning3 nl uit Avenhorn heeft geschreven op 14 oktober 2020:
Wij hebben hele goede ervaring Van het bedrijf Bert Ooms gehad
U. Hardenberg-Lucad uit Purmerend heeft geschreven op 8 september 2020:
Heel fijne service, alles in laten pakken en demonteren en weer monteren. Ook soepel met verschuiven data verhuizingen en opslaan meubelen, daar door omstandigheden nieuwe huis niet op tijd klaar was. Alle mannen waren heel vriendelijk en hulpvaardig, mijn dank.
F.R. Wardenaar uit Schagen heeft geschreven op 5 september 2020:
Zeer tevreden
familie Westland uit grootebroek heeft geschreven op 31 augustus 2020:
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop u de verhuizing en de de-en montage van onze sauna hebt geregeld. Mvg fam. Westland
Kees Wagenaar uit Wervershoof heeft geschreven op 27 augustus 2020:
Alles keurig netjes verlopen. Bert Ooms is scherp in prijs maar dat heeft geen gevolgen voor de kwaliteit. Alles stipt op tijd en veilig verhuisd.
Anne Russum uit Purmerend heeft geschreven op 26 augustus 2020:
De heren hebben alles zeer zorgvuldig in de bus geladen en alles netjes in onze nieuwe woning geplaatst, inclusief het demonteren en opnieuw monteren van ons bed. Een uitstekende service.
Fam Means uit Zwaag heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Bert Ooms is professioneel verhuizer. Team heeft hard en netjes gewerkt. Voorafgaand aan de verhuizing is alles netjes geregeld en uitgelegd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Jan Post uit Zwaag heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Uit het opvragen van offertes, kwam Ooms als beste uit de bus. Inpakken, verhuizen en uitpakken verliep geheel volgens plan en /opgegeven prijs. Verhuizers waren vriendelijk en voorzichtig met onze spullen. Er is niets beschadigd. Wij raden Ooms als verhuizers ten zeerste aan.
Margriet Visser uit Edam heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Bert Ooms prima service!
Ria van Diepen en Bodo van Amersfoort uit Hoorn heeft geschreven op 8 augustus 2020:
Alles is precies gegaan zoals afgesproken en dat is heel goed want het was een ingewikkeld transport vanuit het buitenland. Als we een transportbedrijf nodig hebben komen we zeker weer terug.