Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.196.73.22 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
243 berichten.
Piet Schot uit Purmerend schreef op 14 augustus 2018:
Ik kan niets anders zeggen dan : prima!
Martien uit Blokker schreef op 31 juli 2018:
Onze verhuizing van Noord-Holland naar Friesland is vlekkeloos verlopen door de inzet van de verhuizers van Bert Ooms. Wat een werklust, oplossingsgerichtheid en professionaliteit hebben de mannen laten zien! Top, wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
fam.Mol uit Hoogkarspel schreef op 31 juli 2018:
4 juli verhuisde we 2 straten verder.Voor de zware spullen hadden we ooms ingehuurd gezellige jongens ,maar wat hadden ze keurig en snel alles in en uit de vrachtwagen en op zijn plaats geweldig klasse een aanbeveling waard.
H.Sondorp uit Zwaag schreef op 31 juli 2018:
Wat waren wij blij,met jullie ,de sfeer onderling was erg goed,inpakken en weg wezen. Klasse hoor
De Boer uit Amsterdam schreef op 31 juli 2018:
Wat een verademing. Verhuizing verliep soepel en vlot, om 7:30 begonnen, voor 11 uur stond alles (uit een eengezinswoning) in de wagens in Hoorn en om 15:30 stond alles in Amsterdam. Echt een aanrader!
Mevr. R. Lakeman uit Hoorn schreef op 31 juli 2018:
de verhuizing is heel goed en soepel verlopen.de jongens hebben goed werk gedaan .heel hele grote pluim daar voor .mevr.lakeman.
A.Zwolsman uit Purmerend schreef op 31 juli 2018:
Erg tegen de verhuizing op gezien. Precies op tijd kwamen de verhuizers en in een ontspanne tempo verdween onze inventares in de grote verhuiswagen. Om 16.00 uur stand alles op haar plaats. Geweldig, een verhuisbedrijf om aan te bevelen.
John Kaag uit Almere schreef op 30 juli 2018:
De verhuizing betrof een antieke kast en tafel met 2 stoelen naar huize Lindendael. Mijn complimenten voor de verhuizers want alles stond keurig op de kamer van mijn broer. Maar ik vond het contact met de administratie niet prettig.
Mvr.Fokke uit Zwaag schreef op 30 juli 2018:
Het is prima gegaan alles is goed aangekomen op het nieuwe adres aardige mannen ja hoor tevreden.
P. Meijers uit Hoorn schreef op 30 juli 2018:
Ooms is Top, afspraken nakomen, hard werken, correct en zeer behulpzaam. Een pittige klus onder hoge temperaturen, vakkundig verzorgd.
Piet Schot uit Purmerend schreef op 30 juli 2018:
Prima ervaring
Els Beukema uit Bovenkarspel schreef op 30 juli 2018:
Verhuisd van Hoogkarspel naar Bovenkarspel.Vond het spannend hoe alles zou verlopen. Wat een geweldig team. Heel vakkundig en relaxt. Echt een aanrader. Gaan we nog een keer verhuizen dan benaderen we zeker Bert Ooms Verhuizingen.
I.ruiter uit Zwaag schreef op 30 juli 2018:
Kan alleen maar zeggen dat het prima geregeld was. Zeker bij anderen aan te bevelen.
Corneille Hennequin uit Hoorn schreef op 30 juli 2018:
De verhuizing verliep vlekkeloos, prima en correcte medewerkers, Zeer aan te bevelen,
Ruud Steevensz uit Hoorn schreef op 30 juli 2018:
Zeer vakkundige mannen, uiterst vriendelijk en heel snel en netjes gewerkt. Complimenten voor deze mannen. Zal jullie zeker aanbevelen
Hans Krieger uit Purmerend schreef op 30 juli 2018:
We zijn binnen Purmererend verhuisd naar een tijdelijke woning, in afwachting van de oplevering van ons nieuwbouwappartementen over ruim een jaar. De verhuizing liep gesmeerd, prettige verhuizers die lieten zien dat verhuizen echt een vak is. Respect! We verheugen ons nu al op de volgende verhuizing!
E.Piet uit Hoorn NH schreef op 28 juni 2018:
De moeilijke verhuisdag werd een leuke dag dankzij de verhuizers van Bert Ooms!
A.Beukenkamp uit Purmerend schreef op 23 juni 2018:
Heb de verhuizing zeer positief ervaren
Jaap Rusch uit Beilen schreef op 22 juni 2018:
Wij zijn 3 weken geleden van Purmerend naar Beilen verhuisd. Wij vonden het personeel, deskundig, vriendelijk, harde werkers en lekkere relaxte gasten. Alles is heel overgekomen en in het geheel naar wens. Een aanrader.
J.N.J. Beck uit Hoorn schreef op 2 juni 2018:
Onze moeder moest op zeer korte termijn worden verhuisd. Mede dankzij de service van uw bedrijf, snel maken van afspraken en dat ook waarmaken, is het ons gelukt onze moeder op een en dezelfde dag te verhuizen en haar nieuwe plek in te richten. Klasse.