Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.89.87.12 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
393 berichten.
Fam. Brouwer uit Hoorn heeft geschreven op 16 oktober 2020:
De firma Ooms heeft ons al verschillende keren verhuisd en altijd tot volle tevredenheid. De verhuizers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen
J. de Koff uit utrecht heeft geschreven op 15 oktober 2020:
Super tevreden over deze verhuizing van Amsterdam naar Utrecht. Goede persoonlijke communicatie in het proces voorafgaand aan de verhuizing. Inschatting benodigde dozen en tape was helemaal goed. Verhuizing ging in 2 etappes, ook dat verliep prima. Complimenten aan de mannen : Kees, Kevin, Marco en natuurlijk op de 2e dag aan Ivo. Ik zou dit bedrijf gelijk aanraden aan anderen. Alles is zoals van te voren besproken, prijs, tijden enz.
Emmerink uit Hoorn heeft geschreven op 15 oktober 2020:
Het zijn harde werkers. Gaan heel zorgvuldig met je spullen om. Tijdens de verhuisrit is er een unieke vaas/pot gebroken. Volgens expert zou de vaas/pot poreus (2) zijn, was in 2 schone helften gebroken. Daar was ik het totaal niet mee eens. Uiteindelijk om van het gezeur af te zijn heb ik een bedrag voorgesteld aan Ooms. Die ging akkoord, binnen 1 week stond het bedrag op mijn rekening. Dat is het enige minpuntje, verders hebben de heren goed werk geleverd.
Pieter Struijk uit Purmerend heeft geschreven op 15 oktober 2020:
Wij hadden een enorme verhuizing. 460M2 vol met van alles verhuizen naar een nieuw pandje van 130M2... Zij hebben met alles geholpen. Van inschatten, inpakken, verhuizen, uitpakken. Maar ook met advies over hoe iets af te voeren. TOP gedaan!
Fam Meijers uit Hoorn heeft geschreven op 15 oktober 2020:
Blij met dit verhuisbedrijf. We hadden wat tegenslag (lekkage) en konden niet al onze spullen meteen kwijt. De medewerkers van Bert Ooms hebben ons toen goed geholpen door de inboedel te verdelen. De sortering was best een klus en hebben de jongens geduldig in de opslagloods gedaan, op ons aanwijzen. Een deel bleef achter in de opslag en werd later geleverd. Voor ons was dit een mooie oplossing.
P.koning3 nl uit Avenhorn heeft geschreven op 14 oktober 2020:
Wij hebben hele goede ervaring Van het bedrijf Bert Ooms gehad
U. Hardenberg-Lucad uit Purmerend heeft geschreven op 8 september 2020:
Heel fijne service, alles in laten pakken en demonteren en weer monteren. Ook soepel met verschuiven data verhuizingen en opslaan meubelen, daar door omstandigheden nieuwe huis niet op tijd klaar was. Alle mannen waren heel vriendelijk en hulpvaardig, mijn dank.
F.R. Wardenaar uit Schagen heeft geschreven op 5 september 2020:
Zeer tevreden
familie Westland uit grootebroek heeft geschreven op 31 augustus 2020:
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop u de verhuizing en de de-en montage van onze sauna hebt geregeld. Mvg fam. Westland
Kees Wagenaar uit Wervershoof heeft geschreven op 27 augustus 2020:
Alles keurig netjes verlopen. Bert Ooms is scherp in prijs maar dat heeft geen gevolgen voor de kwaliteit. Alles stipt op tijd en veilig verhuisd.
Anne Russum uit Purmerend heeft geschreven op 26 augustus 2020:
De heren hebben alles zeer zorgvuldig in de bus geladen en alles netjes in onze nieuwe woning geplaatst, inclusief het demonteren en opnieuw monteren van ons bed. Een uitstekende service.
Fam Means uit Zwaag heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Bert Ooms is professioneel verhuizer. Team heeft hard en netjes gewerkt. Voorafgaand aan de verhuizing is alles netjes geregeld en uitgelegd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Jan Post uit Zwaag heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Uit het opvragen van offertes, kwam Ooms als beste uit de bus. Inpakken, verhuizen en uitpakken verliep geheel volgens plan en /opgegeven prijs. Verhuizers waren vriendelijk en voorzichtig met onze spullen. Er is niets beschadigd. Wij raden Ooms als verhuizers ten zeerste aan.
Margriet Visser uit Edam heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Bert Ooms prima service!
Ria van Diepen en Bodo van Amersfoort uit Hoorn heeft geschreven op 8 augustus 2020:
Alles is precies gegaan zoals afgesproken en dat is heel goed want het was een ingewikkeld transport vanuit het buitenland. Als we een transportbedrijf nodig hebben komen we zeker weer terug.
Jacqueline Blok uit Purmerend heeft geschreven op 16 juli 2020:
We zijn zeer tevreden over Bert Ooms. Vriendelijke verhuizers die alles prima voor ons hebben geregeld! Aanrader!
Rosella uit Enkhuizen heeft geschreven op 14 juli 2020:
Zeer goede service, vriendelijke verhuizers en alles is snel en zonder enige problemen verlopen. Enig verbeterpunt is dat de indicatieve offerte via de website erg afweek van de uiteindelijk prijs, die ook gewoon wel marktconform was. Dus prima prijs-kwaliteit verhouding, Volgende keer zou ik Bert Ooms weer inschakelen!
Boogaard uit Zwaag heeft geschreven op 14 juli 2020:
Onze dank voor de prima verzorging van onze verhuizing en tijdelijke opslag, uitgevoerd door bekwame en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader.
Familie Muller uit Zwaag heeft geschreven op 13 juli 2020:
Wij hebben nu voor de tweede keer in korte tijd verhuisd en de tweede keer met Bert Ooms en hebben dat zeer goed ervaren. Vriendelijke verhuizers die alles deden wat wij vroegen en zij hadden er een aardig tempo in. Er was een object dat extra aandacht vroeg en dus ook kreeg. Kortom een bedrijf waar je je verhuizing aan kan overlaten.
Fam Vermeulen uit Bovenkarspel heeft geschreven op 13 juli 2020:
We hebben erg opgezien tegen de verhuizing. Dankzij de mensen van Ooms is alles probleemloos verlopen. Top geregeld.