Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.145.16.43 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
188 berichten.
Marinus uit Wognum schreef op 7 december 2017:
Weer verhuisd door de firma Ooms en wederom een prettige ervaring. De mensen van Ooms brengen rust in een zenuwen toestand wat verhuizen is en altijd wel zal blijven. Aardig voorkomend en niet te vergeten humoristisch. De mogelijkheid tot opslag is ook zeker aan te bevelen. Ik heb nu vier keer gebruik gemaakt van hun diensten en zou voor de vijfde keer zonder aarzelen weer hun hulp inroepen. Met vriendelijke groet, Marinus Neuteboom
Marjo Kok uit Hoogkarspel schreef op 2 december 2017:
In eerste instantie wilde ik verhuizen met behulp van familie en vrienden. Maar op advies van vriendin Ooms ingeschakeld en daar geen seconde spijt van gehad. Ik weet zeker dat de verhuizing met behulp van familie en vrienden uiteraard ook gelukt zou zijn, maar door de vakkundige, super vriendelijke en meedenkende verhuizers van Ooms verliep het vlekkeloos en vlot. Ik ben zeer tevreden.
A.Volaart uit Broek op Langedijk schreef op 30 november 2017:
Ondanks dat wij pas een afspraak konden maken vlak voor de plotselinge verhuisdatum,kon de verhuizing toch op tijd geregeld worden.Dik tevreden over de verhuizing,vriendelijk personeel,harde werkers,we kunnen jullie aanbevelen,top, bedankt.
kees de jong uit venhuizen schreef op 29 november 2017:
onze verhuizing was helemaal top geregeld, snel en vakkundig
Ellen Diepstraten uit Purmerend schreef op 29 november 2017:
Heel tevreden! Verhuizers zijn keiharde werkers en alles is naar wens verlopen.
M. Bentvelzen uit zwaag schreef op 29 november 2017:
Fijne verhuizing gehad. Goed personeel die meedenken. Het was een prettige ervaring zo. Top bedrijf.
Wim Keirsgieter uit Purmerend schreef op 29 november 2017:
Flexibele verhuizer die vlot en erg netjes regeld. Zeer tevreden over het vriendelijke en hard werkende personeel. Ooms verhuizing heeft niet alleen ons maar ook onze dochter metvolle tevredenheid verhuist. Mannen bedankt voor de vlotte afwerking.
Gerard uit Assendelft schreef op 10 november 2017:
Flexibel bij veranderingen en de verhuizing is prima verlopen volgens plan.
P.Zwart uit Purmerend schreef op 8 november 2017:
Top bedrijf. Prima personeel. Alles volgens afspraak en op tijd. Inpakken ook top. Uitstekend!
mieke uit amsterdam schreef op 8 november 2017:
Duidelijke afspraken. Prima verlopen verhuizing.
Klaassen uit Hoorn schreef op 30 oktober 2017:
Alles goed geregeld, harde werkers en duidelijke afspraken. Een aanrader
Ponte uit Hoorn schreef op 21 oktober 2017:
Langs de telefonistes komen was even erg lastig, dat verliep ook niet vlekkeloos, maar de verhuizing zelf was perfect geregeld!
Gerard uit VENHUIZEN schreef op 18 oktober 2017:
Zeer te spreken over Ooms verhuizingen. Bekwame medewerkers. Het hele proces verliep gesmeerd.
M. Siebenga uit Hoorn schreef op 17 oktober 2017:
15 september verhuisd met Bert Ooms en naar alle tevredenheid. Ondanks alle regen geen geklaag, maar hard en goed werk. Helemaal top! Een puntje van kritiek op de planning, geprobeerd om in de vakantietijd de afspraak bevestigd te krijgen, maar dat lukte pas na de vakantie, wat kort voor de verhuisdatum was. Verder zou ik Bert Ooms bij iedereen aanbevelen!
G.Groos-Boom uit Purmerend schreef op 17 oktober 2017:
Een werkelijk zorgvuldig netjes vakkundig en vooral feilloos verzorgde verhuizing mede door de tomeloze in Zet van jullie correcte en uiterst vriendelijke medewerkers Van mij een tien met een griffel.
Lia Rienstra uit Blokker schreef op 17 oktober 2017:
Zorgeloos verhuizen. Zo heb ik het ervaren. De mannen verstaan hun vak. Chapeau. Er wordt heel zorgvuldig met je spullen omgegaan.
R. Zwart uit Purmerend schreef op 17 oktober 2017:
Tweede verhuizing en ditmaal met inpakservice, super gedaan, soepel overgegaan, aardige mensen, tevreden!
Siem laan uit Hoorn schreef op 17 oktober 2017:
De verhuizing was perfect zag er als een beer tegenop maar dankzij de medewerkers van bert ooms liep alles als een zonnetje top hoor mannen en nog bedankt dikke pluim
Bert Ooms Verhuizingen uit Hoorn schreef op 15 oktober 2017:
Reviews met rare kwetsende opmerkingen en/of grove scheldwoorden van onbekende mensen worden verwijderd. Bert Ooms Verhuizingen is Erkende Verhuizer met opgeleide mensen, mensen zijn mensen en deze kunnen fouten maken, als ze een fout maken hebben we een door getimmerd aftersales traject met een verzekeraar daarachter welke de schade regelt. Wij doen er alles aan om schades en klachten te voorkomen, hiervoor stellen wij onze website ook open, iedereen kan vertellen wat ze van onze werk vindt en hoe deze het werk heeft ervaren. Ons motto is : iedere klant MOET tevreden zijn. Wij staan open voor ieder commentaar maar ongefundeerde verhalen of kwetsende teksten van onbekenden worden verwijderd. Elke soort van opmerking of commentaar vernemen wij graag en kunt u schrijven per mail naar admini@bertoomsverhuizingen.nl
linda kampman uit alkmaar schreef op 22 september 2017:
voor de tweede keer met bert ooms een verhuizing gedaan, het is weer super gelopen . ze hebben keihard gewerkt !