Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.185.78 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
438 berichten.
Bert Ooms uit PURMEREND heeft geschreven op 21 juni 2021
Tot 1 juli 2021 kunt u onze eigen opgebouwde klantenervaringen hieronder lezen, per 1 juli 2021 zijn wij overgegaan naar een ander review systeem conform de eisen van de Erkende Verhuizers vakgroep, deze ziet u voorop onze homepage derhalve worden onze klanten niet meer actief gevraagd hier iets in te vullen maar geschied dit automatisch via onze vakorganisatie ... wij doen ons best, daar kunt u op rekenen ! met vriendelijke groet Bert Ooms
José uit Purmerend heeft geschreven op 5 juni 2021
Mijn meubels tijdelijk op laten slaan vanwege een verbouwing. Prima geregeld en uitgevoerd! Medewerkers van Bert Ooms waren vakkundig, vriendelijk en betrokken. Zowel dozen afleveren&ophalen als verhuizingen naar en van hun opslag verliepen op tijd, snel en zorgvuldig.
Willem van der Linden uit De Rijp heeft geschreven op 3 juni 2021
Zeer tevreden! Kwamen op afgesproken tijdstip met voldoende personeel en ruime wagen. De verhuizing is zeer vlot en kundig verlopen inclusief het demonteren en monteren van twee kasten. Bij de volgende verhuizing weer naar Ooms.
Mevr.Touwen-Dingemans uit Zwaag heeft geschreven op 27 mei 2021
Mijn verhuizing is heel prettig verlopen, gezellige mensen, veel gelachen Ze deden hun werk prima en met veel verstand van zaken
J.Maijers uit Hoorn heeft geschreven op 26 mei 2021
Geweldige verhuizers,weet goed wat de klant van ze verwacht.Geheel geen klachten van onze kant,waren toppers,alle 3.
Marja van Lier uit Lutjebroek heeft geschreven op 26 mei 2021
Wij zijn op een prettige manier verhuisd, werd een gezellige dag. Alles heel vakkundig.
C de Haan uit Hoorn Nh heeft geschreven op 10 mei 2021
We hadden op maandag voor dezelfde week, wegens omstandigheden, een verhuiswagen nodig, we werden heel snel teruggebeld, dat ze een plekje voor ons vrij hadden. Heel vriendelijk en vakkundig personeel. We zijn zeer te spreken over dit bedrijf en bevelen deze zeker aan.
Jan Slee uit Blokker heeft geschreven op 7 mei 2021
Verhuisd van Wognum naar Blokker. Huisraad is netjes ingepakt en de inboedel is netjes overgebracht naar mijn nieuwe woning Ik kan Bert Ooms als verhuizer aanbevelen
Cor Stoffelsma uit Franeker heeft geschreven op 30 april 2021
Prima geregeld. Ze doen wat ze afspreken tegen een redelijk tarief. Wij zijn verhuisd van Hoorn naar Franeker. Onze spullen hebben 4 maanden in de opslag gestaan en konden daarna in het nieuwe huis. Wij zijn tevreden over Ooms verhuizingen.
Rob uit Venhuizen heeft geschreven op 29 april 2021
Wederom een zeer positieve ervaring. Het offertetraject was snel, met een duidelijke uitleg over de meerkosten die worden veroorzaakt door de ongunstige ligging van onze oude (boven)woning. De verhuizing zelf is zeer netjes uitgevoerd, alles meteen op de kamer waar het was bedoeld. Kortom, zeer tevreden.
F. Holtkamp uit Baarn heeft geschreven op 29 april 2021
Bert Ooms heeft mijn verhuizing van Blokker naar Baarn geregeld. Ik was door ziekte niet in staat bij de verhuizing aanwezig te zijn maar de mannen van Ooms hebben alles ingepakt en de volgende dag mijn spullen afgeleverd in Baarn. Perfect geregeld tot volle tevredenheid.
Piet van Kranenburg / Lida Verkleij uit Hoorn heeft geschreven op 28 april 2021
Verhuizing binnen Hoorn, verdeeld over 2 ochtenden. Prima verlopen, gezellige & bere sterke mannen, flexibel bij wensen, kortom we zijn heel tevreden. We raden Bert Ooms zeer sterk aan, dit was de 3e kaar dat we ons door Ooms lieten verhuizen.
Ursem uit Hoorn heeft geschreven op 28 april 2021
Helemaal tevreden met de verhuizing, alles op redelijk korte termijn kunnen regelen qua datum van verhuizen en het brengen van de dozen. In 2 dagdelen geregeld, een middag en een uurtje de volgende dag laden, en om iets na 2 uur op t nieuwe adres weer klaar. Helemaal Top.
Mevr. J Hendriks uit Hoogeveen heeft geschreven op 28 april 2021
De verhuizing van Purmerend naar Hoogeveen is prima verlopen. Alles verliep rustig en netjes.
Sandra Schaart uit Hem heeft geschreven op 28 april 2021
Hartstikke tevreden verhuizing ging super snel.Zijn erg beleefd en vakkundig. Als we weer gaan verhuizen weet ik wie ik moet bellen !!
Rein de Hart uit Hoogkarspel heeft geschreven op 28 april 2021
Dit was de 2e keer dat ik met de hulp van Bert Ooms ben gaan verhuizen. Net als de vorige keer van A tot Z alles goed geregeld.
J. Schurink uit Zuidoostbeemster heeft geschreven op 27 april 2021
Verhuizing ander half jaar geleden, de opslag en de verhuizing naar ons nieuwe huis zijn allemaal naar wens verlopen, top. Een prestatie van de mannen was het naar de verdieping brengen, buiten om, van een grote kast op bezoek van mijn echtgenote.
Chander uit Hoorn nh heeft geschreven op 27 april 2021
Op 1 maart kwamen ze om 08.00 uur en 14.00 waren zij al klaar. Heel netjes, snel, en dat voor een relatief goedkope prijs. Waren alleen vergeten wasmachine aan te sluiten. Wij danken firma Ooms voor hun goede hulp en service.
Els Jonkman uit Enkhuizen heeft geschreven op 27 april 2021
Onlangs verhuisd van Grootebroek naar Enkhuizen. Wederom een positieve ervaring geweest, want dit was inmiddels al de 3e keer ( in 40 jaar) dat we verhuisd zijn ( de grote meubels) met hulp van Ooms en dat zegt genoeg! Goede en vriendelijke verhuizers, prima service!
Hans Bevelander uit Hoorn heeft geschreven op 27 april 2021
Alles was goed geregeld, de mannen stonden op tijd voor de deur, er werd zorgvuldig met de meubels om gegaan. Alle afspraken keurig nagekomen. Verhuizen was een plezier met de mannen van Ooms. Zou bijna weer gaan verhuizen om weer zo'n gezellige dag te hebben.