Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.235.4.196 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
295 berichten.
Fam Hoekstra uit Hoorn schreef op 14 april 2019:
Een heel vriendelijk en ter zake kundige ploeg verhuizers die ons heel goed hebben geholpen om de verhuizing tot een goed einde te brengen.
Fam. Th. Jonkhart uit Assen schreef op 12 april 2019:
Onze ervaring was na 20 jaar weer uitstekend. (Alleen is het vervelend dat als je belde voor een vraag dit nooit rechtstreeks beantwoord werd omdat dat je altijd wordt teruggebeld.) Vriendelijke groeten van de familie Jonkhart, Assen
Bert uit Purmerend schreef op 12 april 2019:
Een verhuizing binnen Purmerend, van benedenwoning naar appartement inclusief nog op te bouwen, mobiele verhuislift. En dit bij windkracht 7 en veel regen. De drie verhuizers gingen werkelijk onverstoorbaar aan de slag, hardwerkend, flexibel. In een uurtje of vijf alles op de juiste plek. Super snel en uitstekend gedaan: ontzorgen in een hectische periode, erg fijn.
Jaap uit Hoorn schreef op 31 maart 2019:
Het was wat moeilijk om een offerte te krijgen, maar hierna is alles prima verlopen. De verhuizers waren hulpvaardig en vakkundig. Al met al is de verhuizing goed verlopen.
Anka van Doorn uit Purmerend schreef op 27 maart 2019:
Door firma ooms verhuisd binnen Purmerend. Je weet niet wat je meemaakt. Zo snel. Zo efficiënt en zo oplettend. Binnen paar uur gepiept. Inclusief demontage en montage van 2 garderobe kasten. Vriendelijk en attenderen. Geweldig
fam. den Hollander uit Hoogkarspel schreef op 2 maart 2019:
Op 6 februari heeft Bert Ooms onze inboedel erg vakkundig verhuisd vanaf 7.30u van onze oude woonplaats in Zwaag naar Hoogkarspel. Zelfs een grote kledingkast demonteren en na verhuizing weer in elkaar zetten was voor hun geen probleem. Het was tijdens de verhuizing nog heel even schrikken toen ons aanvankelijk verteld werd door 1 van de verhuizers dat normaal gesproken grote aquariums zoals die van ons (meer dan een meter) niet door ze verhuisd worden (er was ons bij de voorinspectie echter verteld dat verhuizen van dit aquarium geen probleem was). Gelukkig waren de verhuizers erg flexibel en mocht het aquarium toch verhuisd worden als we eerst zoveel mogelijk het waterniveau in de bak op grindniveau brachten. Uiteindelijk heeft een flink deel van de vissen het gelukkig overleefd. Topbedrijf met goede, heldere communicatie en flexibele instelling. De totaalprijs viel erg mee.
Kees Verwoerd uit Vreeland schreef op 1 maart 2019:
M.b.t. het verhuizen, de afspraken, de vriendelijke mensen van Bert Ooms Verhuizingen is het TOP. Teleurgesteld ben ik over het meerwerk. Alhoewel al het werk was opgenomen is een deel niet in de offerte opgenomen waardoor Bert Ooms de beste offerte leek te hebben. Echter na het inladen kwam er een onaangename verrassing. Meerwerk niet opgenomen in de offerte, met als onderschrift "uw complete verhuizing". Een faire vergelijking en keuze was hierdoor niet mogelijk in de voorbereiding.
Hans Kluizenaar uit Hoorn schreef op 1 maart 2019:
Een maand geleden heeft de fa.Ooms ons verhuisd van een groot, monumentaal woonhuis naar een appartement. Dat gaf veel stress, maar niet bij de mannen van Ooms. Prima vaklieden die met respect met je spullen omsprongen. Als wij onverhoopt weer gaan verhuizen, staat de keus van het verhuisbedrijf vast!
Jeffry Leegwater uit Obdam schreef op 28 februari 2019:
Eind september is mijn moeder verhuisd van slagharen naar Harlingen, voor dat haar huis klaar was moest haar meubels eerst 3 maanden in opslag, eind januari werden de meubels vanuit de opslag in Hoorn naar Harlingen gebracht. Werkelijk alles is op tijd, zonder problemen en geheel naar wens. Vriendelijke behulpzame en vakkundige mensen, mijn moeder en dus ik ook waren enorm tevreden. Zeker aan te raden om met Bert Ooms verhuizingen te verhuizen!
Chattellon uit Enkhuizen schreef op 28 februari 2019:
Wij zijn eind januari verhuisd van Zwaag naar Enkhuizen, dit onder de vakkundige begeleiding van Bert Ooms Verhuizingen. Alles liep conform planning en zoals op voorhand besproken. Vakkundige en aardig personeel. Wij zijn zeer tevreden over onze verhuizing. Nu hadden wij ervaring met Bert Ooms Verhuizingen want ca 18 jaar geleden hebben zij ons ook verhuisd. Ook toen verliep alles keurig. Een echte aanrader.
Karin en Sig uit Koekange schreef op 15 februari 2019:
Tevreden over breukvrije verhuizing van fragiele meubelen. Kundige verhuizers die ik kan aanraden!
Steffhaan uit Purmerend schreef op 11 februari 2019:
De medewerkers van Fa. Ooms hebben geweldig werk geleverd. Om 7,30 gestart en om 13.00 uur stond alles op het nieuwe adres op zijn plaats en kon ik beginnen aan het uitpakken van de dozen. GEWELDIG.
fam. Verweij uit Purmerend schreef op 7 februari 2019:
Tweemaal verhuisd binnen één maand in Purmerend. Wegens verlate oplevering van ons nieuwe huis alle meubels en ruim 120 dozen in de opslag in Hoorn geweest. Zonder schade hebben de vakkundige mensen van de fa. Ooms de hele klus geklaard. Perfect !
Pieter uit Bovenkarspel schreef op 7 januari 2019:
Afgelopen december ben ik verhuisd. Bij de vorige verhuizing hebben de verhuizers van Ooms gezegd dat ze mij nooit meer zullen helpen met het verhuizen van mijn loodzware boxspring, maar dat waren ze kennelijk vergeten. Super geregeld en wederom halsbrekende toeren uitgehaald om het bed van huis A naar B te krijgen. Bedankt!!!
Ton en Brigitte de Jager uit Halle schreef op 29 december 2018:
Wij zijn erg tevreden over de mensen van Bert Ooms, verhuizing ging soepel en zonder slag of stoot.
M. van Broekhoven uit Hoorn schreef op 29 december 2018:
Prima verhuizers.! Op 13 december alles ingepakt en zorgvuldig verpakt, zelfs het kleinste potloodje ging mee. Een goed ingespeeld team haalde snel de kasten enz. uit elkaar enz. De volgende dag alles weer keurig bezorgd In Hoorn en er werden zelfs wat nieuwe kasten in elkaar gezet ! Ook onze honderden (!) boeken zijn zonder problemen overgekomen. Hartelijk dank voor deze vlotte verhuizing.
Vortman uit Hoorn schreef op 28 december 2018:
Een ongeluk(ige) verhuizing, maar goed afgelopen. Gezellige, keurige en hardwerkende verhuizers over de vloer gehad. In één dag over en weer. Geweldig. Afwikkeling ten tijde van dit schrijven nog niet bekend. Maar tot op heden zeer tevreden. Ruud en Stijn Vortman
Vortman uit Hoorn schreef op 28 december 2018:
Een ongeluk(ige) verhuizing. Buiten de schade om een fijne verhuizing. Gezellige, hard werkende verhuizers over de vloer gehad. In n dag werden wij verhuisd. Chapeau.
Van Leersum uit Purmerend schreef op 28 december 2018:
Eerste contact was wat stroef maar de verhuizing verliep uitermate prettig. Alles ging heel snel en alles is heel overgekomen. Aardige mannen die hard werken en heel voorzichtig met je spullen omgaan.
J.C. van Heijningen uit Hoorn - Roosendaal (Nispen) schreef op 18 december 2018:
Het was een enigszins complex gebeuren met opslag vooraf en verhuizing over twee dagen gespreid wegens de afstand van Hoorn naar Roosendaal. Efficiënt, goed gehumeurd, kras- en breukvrij uitgevoerd.