Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.229.142.175 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
344 berichten.
Essenburg van den Wim uit Edam schreef op 18 december 2019:
Dit was geloof ik de vijfde keer dat we door Ooms zijn verhuisd. Dat zegt genoeg!
Mieke Vlaar uit Hoorn schreef op 18 december 2019:
Blij dat ik -eind november 2019- ben verhuisd met een Erkende Verhuizer! Meerdere offertes opgevraagd en Bert Ooms kwam voor mij als beste uit de bus. Ook mooi dichtbij..... Prettige vakbekwame mensen en duidelijke afspraken. Verhuisd zonder ook maar het geringste krasje of beschadiging, top!
Kees Kooijman uit Zuidoostbeemster schreef op 18 december 2019:
Alles prima verlopen, 2 december alle spullen ingeladen, was best heel veel, vrachtwagen met aanhanger helemaal vol maar alles erin, volgende dag alles naar nieuw adres gebracht van de Beemster naar Sellingen (Groningen) alles er weer uit en op zijn plek gezet, top geregeld en in goede sfeer, compliment voor de verhuizers was best veel werk top!!
Jenneke van der Velden uit Hoorn schreef op 9 december 2019:
De verhuizing is uitstekend uitgevoerd. Verhuisdozen op tijd afgeleverd. Alle kasten en meubelen die geheel of gedeeltelijk uit elkaar werden gehaald, werden op het nieuwe adres keurig netjes in elkaar gezet.
C. Ruiter uit Hoorn schreef op 4 december 2019:
Diverse offertes aangevraagd. Uiteindelijk gekozen voor Bert Ooms. Niet de goedkoopste maar wel een uitstekende verhuizer. Om 7:45 op het pad, om 10:45 wegrijden. En om 14:30 stond alles in mijn nieuwe appartement. Tijdens het verhuizen hoorde je de mannen niet, erg fijn dat rustige doorwerken. Verhuizen geeft al stress genoeg. Zeer tevreden!
M. de Bloeme-Saaf uit Mondsee, Oostenrijk schreef op 3 december 2019:
Vier vrolijke, maar deskundige mannen gingen efficiënt te werk om alles in Enkhuizen voor ons in te pakken en in de vrachtwagen te laden. Handig zo’n verhuislift als je op de 4e etage woont! Enkele dagen later werd er keurig gebeld, dat ze de volgende ochtend in Salzburg zouden komen uitladen. Ook dat liep gesmeerd, met twee van dezelfde heren. Eén verbeterpuntje. Door de snelheid van inpakken is er geen controle mogelijk. De etikettering liet wel wat te wensen over: zelfs op dozen met levensmiddelen (bloem, suiker e.d.!) stond slechts ‘Keuken’. Ik had gemeld, dat alles (voorlopig) naar een opslag zou gaan. Deze artikelen wil je niet in de opslag laten staan, ga dan maar zoeken tussen de ca. 60 dozen, wv. zeker 10x ‘Keuken’! Verder waren we zeer tevreden!
Engelbregt uit Purmerend schreef op 2 december 2019:
Alles keurig geregeld. Had niets anders verwacht. Geweldige mensen en perfect gewerkt.
Esther Brakenhoff-van Velzen uit Kirchberg in Tirol, Oostenrijk schreef op 30 november 2019:
Perfect verlopen verhuizing van Hoorn naar het buitenland. Wat zijn we blij dat we voor Bert Ooms kozen! Vooraf regelmatig contact gehad, praktisch en voldoende inpakmateriaal ontvangen en al onze spullen zijn met zorg door de medewerkers in de verhuiswagen geladen. Bij aankomst in Oostenrijk stond de verhuiswagen in alle vroegte al op ons te wachten. Alles is keurig door de medewerkers op z'n nieuwe plek gezet. Top professionals deze mannen en supervriendelijk bovendien. Complimenten!
Maarten Pekela uit Amstelveen schreef op 29 november 2019:
Het inladen en uitladen verliep perfect. Snel en zonderschade. De dozen waren er op tijd en ruim voldoende aantal. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.
Wim Toele uit Hoorn schreef op 29 november 2019:
Wij zijn al een paar keer door Bert Ooms verhuisd. Onze ervaring is dat hij werkt met mensen die dit vak verstaat! Harde werkers die van aanpoten weet! Een uitstekend bedrijf.
van Doorn uit Medemblik schreef op 28 november 2019:
Geweldige ervaring. Alles werd snel geregeld . Het ging hier om het leeghalen, opslaan en weer inrichten van de beneden verdieping. Alles gebeurde snel en op een accurate manier. Gewoon een prima bedrijf met goed personeel. AANRADER.
Henk Valk uit Broek in Waterland schreef op 28 november 2019:
Onder de indruk van de vlotte wijze waarop de verhuizing door u is verzorgd..Binnen 4 uur was het karwei geregeld en stond alles op z'n plaats in het nieuwe huis.Vooral de voorbereiding en de nazorg van Kees hebben wij erg op prijs gesteld.De fa Ooms "een top bedrijf!" Een geweldig team medewerkers.
Th Rood uit GROOTEBROEK schreef op 28 november 2019:
Wij waren zeer tevreden over de verhuizing alles ging voorspoedig de spullen werden keurig in elkaar gezet. Top.
Eef van Duuren uit HOORN NH schreef op 28 november 2019:
De contacten waren van het begin af aan begripvol. Afspraken zijn punctueel nagekomen.De verhuizing verliep uitstekend. Waar wij bedenkingen hadden, werden wij volledig gerust gesteld. Waarschijnlijk verhuizen wij niet meer, doch indien wel, dan met Ooms.
stans en bob myers- de lange uit hoorn nh schreef op 28 november 2019:
7 november zijn we verhuisd binnen Hoorn. Een prima verhuizing.Binnen 4 uur alles van het oude naar het nieuwe adres. geweldig. Wij kunnen Ooms bij iedereen aanbevelen.
Inge uit Zwaag schreef op 27 oktober 2019:
Voor de 2de keer een zeer nette verhuizing gehad. Zeker aan te raden.
Barendse uit Zuidwolde Dr schreef op 26 oktober 2019:
Vriendelijke, vakkundige en hardwerkende mensen. Goede sfeer. Verhuizing van Purmerend naar Drenthe is zeer soepel en vakkundig gebeurd. Dank jullie wel!
P.W.Biben uit Middenbeemster schreef op 26 oktober 2019:
In een woord geweldig. Alles zeer soepel verlopen. Grote klasse. Er staat ons nog een tweede verhuizing te wachten en vertrouwen op weer een soepele verhuizing. Tot zover hartelijk dank. Familie Biben.
Van der Heiden uit Hoogkarspel schreef op 26 oktober 2019:
Wij zijn heel wat keren verhuist maar deze keer was bijzonder. Wat een service en vriendelijke medewerkers heren top gedaan.
Fam. Langendijk uit Blokker schreef op 25 oktober 2019:
Geweldig, dit zou ik iedereen willen aanraden!!! Leuke jongens, vooral Kees is de gangmaker, alles is heel vlot gegaan. De 120 stevige dozen, tape rollen, en papier om je servies is te rollen, echt perfect, dat kan je zelf niet aanschaffen of bij elkaar verzamelen. Ik zeg doen!! Scheelt een hoop stress en tijd.