Klantenervaringen

Uw klantervaring insturen

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.208.159.25 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
322 berichten.
R.R. van Aaalderen uit Hoorn schreef op 4 oktober 2019:
Onze spullen zijn op een snelle en veilige manier verhuisd naar ons nieuwe adres. De verhuizers zijn vakkundig en vriendelijk in de omgang.
G.H.J.Smets uit Purmerent schreef op 30 september 2019:
Een heel gedoe de verhuizing van Heiloo naar Purmerend.Alles is perfect gegaan .Veel dank voor de mannen die het zware werk hebben gedaan.
Saskia uit Hoorn schreef op 30 september 2019:
Het werd uiteindelijk een heel gezellige dag! Aardige jongens die hard hebben gewerkt.
Fam Pool uit Wolvega schreef op 28 september 2019:
In een woord: prima gegaan.
jenny uit Hoogwoud schreef op 27 september 2019:
Echt een super bedrijf ! Lamp stuk gegaan en het is allemaal zeer goed opgelost en vergoed , en nog een mooie bos bloemen toegestuurd gekregen
S.Heeres uit Hoorn schreef op 27 september 2019:
Dit is de tweede keer dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan en ook deze keer ging het prima.Het scheelde ons veel stress en alles ging lekker vlot .Prima bedrijf !
Mart Roozendaal uit Purmerend schreef op 3 september 2019:
Wij zijn in Juli in verhuisd met de Fa Bert Ooms. Alles keurig geregeld. Alles verliep keurig volgens plan. Netjes op tijd en goed personeel, vriendelijk en harde werkers. Een aanrader.
Kees Oudejans uit Purmerend schreef op 22 juli 2019:
Een geweldig verhuisteam. Zelfs met het extreem warme weer werd er hard gewerkt. We kunnen dit verhuisbedrijf aan iedereen aanraden!!
Ada en Bap Hoeben uit Hoorn schreef op 21 juli 2019:
Hallo medewerkers van Ooms. Het is goed geweest met jullie als verhuizers. Harde werkers vakkundig en humor. Zelfs de cactussen waren geen probleem. Helaas zijn we niet meer van plan om te gaan verhuizen maar je weet het maar nooit. We bellen jullie dan. Nogmaals dank
D. uit A'dam schreef op 20 juli 2019:
Zeer tevreden!
rosa wala uit Purmerend schreef op 20 juli 2019:
De verhuizers kwamen door omstandigheden niet op de afgesproken tijd, maar toen ze er eenmaal waren was de verhuizing in een mum van tijd geklaard, Ik kan met een gerust hart deze verhuizers aanbevelen, vriendelijk personeel en bereid om een meubelstuk( dat niet op de lijst stond) in elkaar te zetten.
A.Hos-van Aalderen uit Zuidoostbeemster schreef op 19 juli 2019:
Zeer tevreden over de dienstverlening, alle gemaakte afspraken werden zeer correct uitgevoerd! Een pluim is zeker op zijn plaats!
Els Meurs uit Heiloo schreef op 19 juli 2019:
Firma Ooms heeft in 1 woord prima werk geleverd. Niets was te veel en bijzonder aardige mannen en vrouwen. Alles is naar volle tevredenheid verlopen. Ik had een heel ingewikkelde verhuizing. Zes (Amsterdam KNSM, IJburg, Asd Noord, Marken, Heiloo en Benningbroek) adressen deden aan de verhuizing mee. Maar het ging van een leien dakje. Dank je wel fa. Ooms! Met hartelijke groet Els
Siero uit HOORN NH schreef op 19 juli 2019:
Beste Bert, Met heel veel tevredenheid kan ik vertellen dat de verhuizing snel, efficiënt en vooral netjes is gedaan. Om 07.30 uur waren de verhuizers er en rond 09.30 uur stond alles in onze nieuwe woning! Fantastische medewerkers in dienst, echt behulpzaam en werken hard in een korte tijd. Mijn complimenten en fantastisch gedaan! Groet Sandra
Dhr. P. Visser uit Schermerhorn schreef op 11 juli 2019:
Beste Bert, Langs deze weg wil ik graag mijn grootste complimenten uitspreken voor het fantastische team van mensen dat ons namens jouw bedrijf de afgelopen 2 dagen heeft geholpen bij een uiterst plezierige en dankzij hen goed voorbereidde verhuizing waar ik al wekenlang huizenhoog tegenop aan het zien was. Zij hebben zich met zoveel persoonlijke inzet en aandacht gewijd aan de klus dat het voor ons een waar feestje is geweest. Het voelde als teamwork zonder dat wij het gevoel kregen dat we de kantjes er vanaf liepen terwijl zij in werkelijkheid alles uit ons handen plukten. We hoefden alleen maar aan te wijzen waar zeken naartoe moesten en ze werkten zó snel dat wij het daar met z'n tweeën zelfs druk mee waren ook. Moet je nagaan hoe ze hebben geknokt om ons te helpen van het oude naar het nieuwe huis. En ondanks het vele werk dat ze hebben verzet, zag alles er uiterst ontspannen en professioneel uit. Een dikke TIEN voor jouw team! Hartelijke dank en grote groet, Pieter Visser & Conny Elizabeth Tromp
Monique uit Hoorn schreef op 1 juli 2019:
Tevreden met de geleverde diensten.
Bert uit Dokkum schreef op 30 juni 2019:
De verhuizing van Enkhuizen naar Dokkum had nogal wat voeten in de aarde want de inboedel moest, eer de woning in Dokkum beschikbaar was, nog zes weken worden opgeslagen. Ooms heeft nuchtere en bekwame personeelsleden in dienst om zo 'n klus te kunnen klaren. Alles is perfect volgens schema verlopen. Een kleine beschadiging mocht de pret niet drukken en wordt soepel opgelost. Verhuisbedrijf Ooms kunnen we iedereen aanbevelen.
Vincent weevers uit Hoorn schreef op 27 juni 2019:
Prima planning, kwamen afspraken na, creatieve oplossingen en keurig personeel. Na meerdere verhuizingen in binnen- en buitenland door Bert Ooms wederom erg tevreden over Bert Ooms. Hartelijk dank!
Fam. Vink. uit Middenbeemster. schreef op 27 juni 2019:
Begin juni verhuisd van Middenbeemster naar Middenbeemster. In ons geval al de grote dingen, te weten eettafel, kasten, wasmachine etc. Heb met mijn vrouw vol verbazing gekeken hoe de mannen het deden. Ging vlot en deskundig en niets was te veel. Compliment mannen !!!!
matthijs uit Hoorn Nh schreef op 27 juni 2019:
1 juni verhuisd en in 1 woord super!!!