Verhuisdozen

De verhuisdozen en verpakkingsmateriaal bezorgen wij van tevoren bij onze verhuisklanten, doorgaans ca 4 weken voor de verhuisdatum, eerder mag maar later mag ook, u zegt het maar. Het ophalen geschiedt na het bericht van de klant (aub mailen) dat deze de verhuisdozen leeg heeft. Voor onze klanten welke de dozen zelf willen halen en terugbrengen hebben wij een aparte container op ons parkeerterrein staan.

Dagelijks tussen 15 en 17 uur verkopen wij ook verhuisdozen aan derden en/of doe-het-zelf verhuisklanten, gebruikte kosten € 2,50 per stuk en nieuwe € 3,50 per stuk. LET OP ! betaling a.u.b. uitsluitend contant en gepast, wij hebben geen wisselgeld of kasgeld in het pand, helaas hebben we nog geen mogelijkheid tot PIN betalingen.

Zelf afhalen of terugbrengen van verhuisdozen?

Als u zelf verhuisdozen wenst af te halen of later terug wenst te brengen, dan kan dit in deze dozencontainer op ons parkeerterrein op onze locatie in Hoorn, het terrein is buiten kantoortijden afgesloten. Na uw afhaal of terugbreng verzoek zorgen wij ervoor dat u in deze container op ons parkeerterrein terecht kunt. U kunt langskomen op een moment als u dit zelf wenst, ook als wij zelf niet op kantoor of in de meubelopslag aanwezig zijn.

Dozencontainer Hoorn 80